sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Etsikkoaika.

Rakas Lähimmäiseni, tänään Jeesus saarnaa meille voimakkaasti etsikkoajasta. Silloin on Jumalan aika, kun kuulet Hänen kutsunsa. Jumala tietää tarpeesi. Jeesus elää sitä varten, että Hän haluaa pelastaa Sinut. Jos omat asiasi estävät Sinua vastaamaan Jumalan kutsuun, kutsut loppuvat. Aika loppuu. Onko meillä tänään aikaa kuunnella Jeesuksen saarna ja miettiä sitä?

Luukas 14: 16-24: "Eräs mies laittoi suuret illalliset ja kutsui monta. Ja illallisajan tullessa hän lähetti palvelijansa sanomaan kutsutuille: "TULKAA, SILLÄ KAIKKI ON JO VALMIINA". Mutta he rupesivat kaikki järjestään estelemään. Ensimmäinen sanoi hänelle: "Minä ostin pellon ja minun täytyy lähteä sitä katsomaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä". Toinen sanoi: "Minä ostin viisi paria härkiä ja menen niitä koettelemaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä". Vielä toinen sanoi: "Minä otin vaimon ja sentähden en voi tulla".

Ja palvelija tuli takaisin ja ilmoitti herralleen tämän. Silloin isäntä vihastui ja sanoi palvelijalleen: "Mene kiiruusti kaupungin kaduille ja kujille ja tuo köyhät ja raajarikot, sokeat ja rammat tänne sisälle. Ja palvelija sanoi: "Herra ,on tehty, minkä käskit ja vielä on tilaa". Niin Herra sanoi palvelijalle: "Mene teille ja aitovierille ja pakota heitä tulemaan sisälle, että minun taloni täyttyisi; sillä minä sanon teille, ettei yksikään niistä miehistä, jotka olivat kutsutut, ole maistava minun illallistani."

Rakas Taivaallinen Isä, avaa meidän korvamme kuulemaan Sinun kutsusi oikeaan aikaan! Jeesuskin sitä rukoilee. Aamen. Tänään Jeesus kutsuu meitä ehtoollispöytään: " Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina"!

Tänä aamuna, 9.6.2013, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Siunausta pyhäpäivääsi.♥

mummi kirjoitti...

Kaikki rakkaat lukijan, siunausta päiväänne ja rarraittenne päiviin! Mummi