tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kesäretkellä.

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli todellinen lapsuuden kesäpäivä. Sain ystävän seurakseni retkelle Villan puistoon, jossa on sopivasti valoa ja varjoa ja paljon mielenkiintoista nähtävää.

Kävelimme Bragessa. Vaikka se oli maanantaina kiinni, saimme katsella mennyttä aikaa rakennuksissa. Kiersimme katsomassa kaikki Villan puiston nähtävyydet. Ystävyyskaupunkien lahjat kotikaupungillemme olivat meille molemmille uusi, hieno tuttavuus. Pärnyn lasiset purjeet, jotka peilasivat elävästi ympäröivien kukkivien kasvien värejä, ja Uumajan soliseva lahja, toivat lämpimän tervehdyksen naapurimaista. Kaarisillalla kohtasimme nuorten rakkaudenlukkoja. Uusi tapa näyttää hyvää tahtoa säilyttää kahden ihmisen ikuinen liitto! Iloitsimme näkemästämme ja jalat vahvistuivat kävelystä.


Eniten iloitsin Jumalan ihmeellisestä hoidosta! Sinä, joka rukoilit ystäväni puolesta joulunaikaa, saat yhtyä kiitokseen. Herra on hoitanut ystäväni täysin terveeksi. Hän elää hetken kerrallaan, nauttii näkemästään ja kokemastaan ja kiittää armollista Jumalaa ja Vapahtajaansa Jeesusta Kristusta elämästä ja terveydestä!

Kiitos, rakas Jumala siitä, että olet parantanut ystäväni! Hoida rakkautesi kädellä kaikkia nyt masentuneita ja ahdistuneita. Anna heille tieto siitä, että Jeesuksen haavain kautta heidätkin parannetaan. Tänään he voivat jo alkaa kiittää Jeesusta! Aamen.

Tänä aamuna, 17.7.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ihanaa että ystäväsi on parantunut.
Siitä kiitos Jumalalle!

mummi kirjoitti...

Herra on hyvä! Hän pitää huolen niistä, jotka Häneen turvaavat! Mummi