maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lepoa lomalla!


Rakas Lähimmäiseni, pari päivää sitten poikani, lomalainen, kirjoitti facebookissa, että työ tuntuu vielä hartioissa. Viestitin hänelle: "Rauha, rauha!" Tänään, kun lähdette lomamatkallenne Tob10:11 lähettää Teidät matkaan samoilla ajatuksilla: "Rauha kanssasi, poikani. Onnea matkallenne. Auttakoon taivaan Herra sinua ja vaimoasi." Olkoon kaikille lomalaisille tämä rukous! Ottakaa se vastaan ja lähtekää kiittäen, levossa, matkallenne!

Herra on antanut sadetta kasveille ja pessyt samalla mummin auton. Kiitos Isä! Sateenraikas aamuilma herättää tähän kesäaamuun, jolloin saan rakkaita vieraakseni. Kauan he eivät ehdi olla, mutta olkoon kohtaamisemme sitä parempi; vapaa ja Herran siunaama. Tervetuloa!

Eilen, lepopäivänä saimme Messussa iloita Jumalan siunaavasta läsnäolosta. Otto-papin antama synninpäästö, hyvä saarna ja Jeesuksen vapauttava kosketus ehtoollisella ovat hyvä eväs arkeen.
Levätään Herrassa, ei oteta stressiä hartioille!

"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla. Käyköön myöten taikka vastaan, eipä Isä hylkää lastaan.Herra ohjaa parhaaksemme kaikki vaiheet päiviemme." Virsi 397: 1 ja 6 säkeistöt.

Tänä aamuna, 30.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: