torstai 3. marraskuuta 2016

Kivisydän lihasydämeksi.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla raamattupiirissä saimme ihmeteelä Saulin kääntymistä, Apt.9 luku. Saimme nähdä, kuinka muuttaa Herra! Saulista, Jeesuksen seuraajien vainoajasta tuli hetkessä Jeesuksen seuraaja, kun Jeesus pani hänet totuuden eteen: "Saul, Saul, miksi vainoat minua?" Lue, rakas ystävä, koko luku, niin näet kuinka voimalla toimii Herra!

Juha Vähäsarja tuo meille Sanan ilmestyskirjasta, Ilm. 2:10  "Älä yhtään pelkää sitä, mitä joudut kärsimään. Saatana on sulkeva muutamia teistä vankeuteen, jotta teitä koeteltaisiin, ja te joudutte ahdinkoon kymmeneksi päiväksi. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle voitonseppeleeksi elämän."

Jeesus ikään kuin jo valmiiksi olettaa, että uskovat joutuvat kärsimään hänen nimensä tähden. Sitä ei siis pidä pelätä, ikäänkuin jotakin outoa olisi tapahtumassa. Kaikki kuuluu asiaan. "Älä yhtään pelkää", sanoo Jeesus. Kuinka lohdullinen sana, kuinka lämmin sana. Hän nimittäin samalla ilmaisee, että hän tietää, mitä meille tapahtuu jokaisena elämämme hetkenä. Hän tietää, että meitä koetellaan. hän näkee sen kaiken. Jeesus laittaa rajat, joita ei voi ylittää ja hän päästää jälleen sopivaan aikaan koetuksesta vapaaksi. Saatanankin hän sallii vilauttaa muskeleitaan, mutta ei yhtään enempää, kuin Jeesus hyväksi näkee. Meidän tehtävämme on olla kaikessa uskollisia, vaikka joutuisimme sen tähden kuolemaan. Emme kuole ilman voitonseppelettä, joka lasketaan pian päähämme."

Tänä aamuna, 3.11.2016, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

sylvi kirjoitti...

Olen luknut Paavalin kirjeitä. Joka päivä aina kappaleen. On kyllä niin mielenkiintoista lukea.
siunausta päivääsi