tiistai 12. heinäkuuta 2011

"Tee se kirja valmiiksi"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello kaksi, on pimeä yö. Sadepilvet, jotka illalla lupasivat sadetta, ovat purjehtineet pois ja vieneet odottamani sateen toisille pihoille. Ilmassa on kuitenkin kosteutta kuumuuden tähden, lehtipuut hikoilevat.

Muistatko, rakas Lähimmäiseni, että kyselin joskus mieheni lähdettyä: ”Isä, mitä tekisin, kun olen orpo ja ikävöin miestäni kaiket yöt?” Hän vastasi minulle: ”Kirjoita isoja ja pieniä ihmeitä.” Selasin päiväkirjojani ja kirjoitin niitä Sinulle monina öinä. Aika meni paremmin, kun minulla oli tehtävä. Sitten, kun koneeni läksi huoltoon, unohdin ”ihmeet” kaapin hyllylle, enkä ole niitä sen jälkeen katsonutkaan, vaikka lupasin koota ne kirjaksi ja antaa tuoton Jumalan valtakunnan hyväksi.

Eräänä yönä, kun katselin ”Elämän virta” ohjelmaa, kuulin yhtäkkiä sanan, joka oli minulle: ”Sinä, joka olet saanut Jumalalta sanat siihen kirjaan ja olet jättänyt sen sivuun, ota kirja käteesi ja tee se valmiiksi. Sitä tarvitaan.” Kyselin Isältä, oliko tuo sana minulle, tarvitaanko rahaa Sinun valtakuntasi työhön?” Seuraavana päivänä tuli kaksi avustuspyyntöä. Tosi suuressa puutteessa eläviä lähimmäisperheitä on keskellämme. Rahaa tarvitaan! Nyt on aika ryhtyä työhön, kunhan helteet hellittävät. Herra anna minulle viisutta ja voimia tehdä se ihmekirja valmiiksi!

Rakas Taivaallinen Isä, opeta meitä kuulemaan kehotuksesi, ja toimimaan sen mukaan. Opeta meitä luottamaan lupaukseesi, että Sinä pidät meistä huolen. Kiitos siitä, että Sinä otat vastaan rakkaamme, jotka Jeesukseen turvaten odottavat kutsua Taivaan kotiin. Kiitos, että kuivaat kyyneleet, koska rakkaamme ovat tallella siellä ja kun kutsut meidät, saamme heidät tavata. Kiitos, Isä, Sinulle, tästä ihanasta lupauksestasi! Aamen.

Tänä aamuna, 12.7.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Huomenta!
niin meidän pitäisi välillä hiljentyä että kuulisimme mtä Taivaan isällä on meille sanottavaa ja tietysti kysyä neivoja häneltä.
Kiitos rukouksesta, yhdyn siihen.
siunausta päivääsi!

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, Isän läsnäoloa Sinunkin päivääsi ja kaikkien lukijoitteni päivään. Iloitsen siitä, että on tänään on sadepäivä. Luonto kaipaa vettä. Rukousyhteys on Isän lahja, kiitetään siitä! Mummi

Nimetön kirjoitti...

Siunausta sinulle mummi ja heti alkuun kerron,että olen saanut kirjoituksistasi paljon rohkaisua ja niistä ihmeistä joista kirjoitit. Meillä on Herra joka kuulee ja vastaa tavallaan.
Taivaan Isän huolenpitoa sinulle päiviisi. Äiti keski-suomesta.

Kirsti kirjoitti...

Kiitos Mummi,luen iloiten kirjoituksiasi,niistä saa uskoa lisää,kun on ahdistavia kiputiloja ja väsymystä.
Kiitos kaikesta rohkaisustasi ja ihmeistä,joista olet kertonut.

Hyvää keskiviikkoa!

mummi kirjoitti...

Rakas Äiti keski- suomesta, kiitos kannustuksesta! Olen ottanut jo esiin ihme- kirjoitukset ja pyydän esirukouste siihen kuinka kokoan tekstit kirjaksi. Uskon, että sitä tarvitaan, niinkuin viestissä sanottiin. Ole siunattu, uusi ystäväni! Mummi

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, kivuttömia päiviä Sinulle rukoilen. Jumala voi ottaa kivut pois, sen olen itse unessa nähnyt. Nuori ystäväni sairasti syöpää, ja kärsi kovista kivuista. Rukoilimme hänen kanssaan, että Jumala ottaisi kivut pois. Näin unta, että enkeli lensi taivasta kohti pieni kulho kädessään ja kuulin: "Nämä ovat Jorman kivut" Ihme tapahtui, saattoi löytyä uusi lääke, mutta sen jälkeen ei kipuja ollut. Kiitimme hyvää Jumalaa! Mummi