keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Herra kääntää kohtalomme.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello puoli viisi kyllin nukkuneena. Isä on varjellut ja antanut rauhallisen unen. Uko-ovella kohtaan postinjakajan. Saan lehden käteeni ja toivotan miehelle hyvää työpäivää! Rukoilin hänen lähdettyään, että Isä varjelisi häntä yöllisessä työssään ja kaikkia hänen työtovereitaan! On suuri ilo, saada aamulehti omalle ovelle, mutta sen on tuonut ahkera Lähimmäinen. Nyt ymmärsin kiittää häntä ja hänestä!

Monet ystävät ovat pyytäneet esirukousta. Minulla on rukouskirja, että muistaisin jättää ne kaikki Isälle rukouksessa. Suuri siunaus ja rauha laskeutuu sydämeen, kun käy rukoukseen heti herättyään. Isän läheisyys sen tekee, Isä antaa ilon, joka värittää koko päivän!

Tämän aamun lause todistaa, että Jumala voi antaa ison ilon kääntämällä koko kansankin kohtalon. Ps.126: 5-6. Kun avaan Raamatun, Psalmi 126 on edessäni; kirjaan sen Sinullekin: "Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, se oli meille kuin unta. Silloin suumme hersyi naurua ja riemu kajahti huuliltamme. Silloin sanoivat  vieraat kansat: "Suuret ovat Israelin Herran teot!" Totta! Suuret ovat meidän Herramme teot, niistä me saamme iloita. Herra käänsi jälleen meidän kohtalomme niin kuin aina tuot vedet Negevin kuiviin uomiin. Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka  itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään."

Kiitos, rakas, Jumala , siitä, että Sinä käännät kansan ja yksityisen ihmisen kohtalon niin, että itku muuttuu iloksi, rauhattomuus muuttuu rauhaksi! Ota meidät syliisi, Isä! Aamen.

Tänä aamuna, 13.11.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Aamen! Kiitos sanasta, jonka toit Isältä!

Nimetön kirjoitti...

Kiitos mummikulta