perjantai 13. joulukuuta 2013

Jeesus kutsuu.

Rakas Lähimmäiseni, Eilen meillä oli Lähimmäisyhdistyksen joulujuhla. Lapset esiintyivät. Ja me lapsenmieliset ja työikäiset iloitsimme Jumalan läsnäolosta ja siunauksesta. Juoluevankelin luki Rainer, niinkuin ainakin 10 vuotta aikaisemminkin. Puheenjohtajamme Juhani, puhui meille sydämeenkäyvästi lähimmäisten hädästä; että lapsille saisi jouluiloa ja ruokaa! Avustushakemuksia on tullut paljon. Kaarin puhui joulupusseista. Ja tietysti söimme seurakunnan antamat jouluherkut! Kun säestäjämme Pauli tuli, hänkin kymmenen vuotta virkaansa hoitanut, lauloimme niin, että katosta kaikui. Siunattu yhdessäolon juhla! Pyhä Henki hoiti meitä! Me olimme yhtä!

Jeesus, joulun Sankari, pyrkii tuomaan ilon ja rauhan jokaisen ihmisen sydämeen. Tämänkin Joulun alla Jeesus kutsuu sinua aterialle kanssaan. Sillä aterialla korjataan Sinun kivisydämesi lihasydämeksi. Katkera ja kaunainen sydän saa levon ja rauhan, kun Jeesus pesee syntisi pois. Pääset taakoistasi ja löydät oikean kotisi, yhteyden Taivaalliseen Isääsi, maailmankaikkeuden Luojaan! Hän Pyhä Jumala ottaa Sinut sylihoitoon, kun Jeesus Sinut siihen johdattaa. Sitä varten Jeesus syntyi maailmaan! Sitä varten meillä on joulu!

En muistanutkaan, että olin uskoontuloni aikoihin kirjoittanut runon Ryssykkäenkelistä, joka koin olleeni koko elämäni ennenkuin Jeesus minut vapautti vapauteen 40 vuotta sitten. Juhlassa ystäväni Terttu luki sen runon. Kirjaan sen Sinullekin: "On Jumalan salissa juhlat yötaivas kirkastuu ja enkelit kilvan laulaa ääni holveissa kertautuu. Soi laulu korkeimmalle joka kuolleista herättää joka ainoan vaivatun sielun joka armoa odottaa. On tänään portilla joku jolle askel on vaikea ei millään uskoa voisi että kelpaisi tällaisna. Oli liiaksi korvansa kuulleet tuota viestia ilkkuvaa kelvoton sinä et kelpaa voi miksi synnyitkään! Nyt kuuluu Herran kutsu olet arvokas lapseni tule juhlaan rohkeasti sinut haluan syliini. Kun kuulee ylistyksen hän uskoo kutsujaa ja lähestyy luottavasti loistavaa Karitsaa. Olen kotona taakkani lähti hän voimalla ylisti joka koko ikänsä kärsi ryssykkäenkeli."

Jeesus siunatkoon joulusi! Airi Inkeri

Tänä aamuna, 13.12.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: