sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

"Ellette näe merkkejä ja ihmeitä, te ette usko"


Rakas Lähimmäiseni, tänä yönä Jumala sen teki! Hän otti pois sen paksun, sitkeän, liman keuhkoistani! Kiitos Jumalalle! Kun heräsin tähän sunnuntaiaamuun, ihmettelin, kuinka helppo on hengittää! Huomasin, että olen nukkunut heräämättä pitkän yön! Kello on seitsemän. Taas kerran näen, kuinka voimallisesti Jumala meitä hoitaa ja rakastaa! Hän vastaa tahtonsa mukaan ja ottaa pois sitkeän liman mummilta, joka ei sitä itse jaksa yskiä. Ylistys ja kiitos, Sinulle, Kaikkivaltias, Armollinen, Isä!

Johannes 4: 46-53: "Niin hän tuli taas Galilean Kaanaan, jossa hän oli tehnyt veden viiniksi. Ja Kapernaumissa oli eräs kuninkaan virkamies, jonka poika sairasti. Kun hän kuuli Jeesuksen tulleen Juudeasta Galileaan, meni hän hänen luoksensa ja pyysi häntä tulemaan ja parantamaan hänen poikansa; sillä tämä oli kuolemaisillaan. Niin Jeesus sanoi hänelle: "Ellette näe merkkejä ja ihmeitä, te ette usko." Kuninkaan virkamies sanoi hänelle: "Herra, tule, ennenkuin minun lapseni kuolee." Jeesus sanoi hänelle: "Mene, sinun poikasi elää". Ja mies uskoi sanan, jonka Jeesus sanoi hänelle, ja meni. Ja jo ollessaan paluumatkalla hänen palvelijansa kohtasivat hänet ja sanoivat, että hänen poikansa eli. Niin hän tiedusteli heiltä, millä hetkellä hän oli alkanut toipua. ja he sanoivat hänelle: "Eilen seitsemännellä hetkellä kuume lähti hänestä". Niin isä ymmärsi, että se oli tapahtunut sillä hetkellä, jolloin Jeesus oli sanonut hänelle: "Sinun poikasi elää". Ja hän uskoi, hän ja koko hänen huonekuntansa."

Pyhä Jumala, Sinä olet sama, eilen tänään ja iankaikkisesti! Kiitos ilmeestäsi, jonka minulle tänä yönä teit! Rakas Isä, pidä minusta huolta ja armahda kaikilla erämaataipaleillani, jotka minulle annat! Tätä pyydän Jeesuksen nimessä Aamen.

Tänä aamuna, 18.3.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Voi kun ihanaa että paranit.
Kiitos Taivaan Isälle.
Hyvää paastonaikaa sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Kiitos Jumalalle, Hän antaa levon väsyneelle, Hän lohduttaa murheellista. Jeesus Kristus, Vapahtajamme, sen lahjan on meille ristillä voittanut! Mummi