lauantai 24. maaliskuuta 2012

Jumalan voima, hyvyyden voima.

Rakas Lähimmäiseni, kevät tulee kohisten! Yöpakkasetkin tuntuvat hellittäneen. Nyt aamulla on mittarissa +0.8. Leuto tuuli heiluttaa hiuksia ulko ovella. On kiitollinen mieli siitä, että vielä saa elää ja hengittää!

On paljon rukousaiheita: Isä, sinä tunnet kaikki maailman kärsivät ihmiset. Anna heille toivo Jeesuksessa Kristuksessa! Herätä meidät, kaikki lapsesi, auttamaan puutteessa eläviä lähimmäisiämme voimiemme mukaan. Anna yhteisvastuu-henkeä koko maailmaan. Anna rauha Israeliin ja kaikkiin maihin, joissa kansa elää jokapäiväisessä ohjusten pelossa. Sinä, Kaikkivaltias Jumala, voi muuttaa kivisydämet lihasydämiksi. Aloita työsi kansojen päättäjistä, että hyvä tahtosi näkyisi kansojen elämässä ja riidat ja sodat loppuisivat. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä. Aamen.

"Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan olemme kaikki hiljaa kätketyt. Me saamme luottaa uskolliseen Luojaan, yhdessä käydä uuteen aikaan nyt. Jos ahdistuksen tie on edessämme. myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käsiin elämämme, Hän itse meille rauhan valmistaa. Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo. Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo. Kun pahan valta kasvaa ympärillä, vahvista ääni toisen maailman, niin että uuden virren sävelillä kuulemme kansasi jo laulavan. Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä kuinka käyneekin. Illasta aamuun kanssamme on Luoja. Häneltä saamme huomispäivänkin." Virsi 600

Tänä aamuna, 24.3.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ihanasti rukoilet.
Yhdyn rukoukseen.

siunattua viikonloppua sinulle mummi. ♥

mummi kirjoitti...

Herra siunatkoon Teidän ja kaikkien lukijoitteni lepopäivän! Kiitetään messun siunauksesta. Mummi