perjantai 8. heinäkuuta 2016

Herra, tee meidät lujiksi uskossa!

Rakas Lähimmäiseni, taas on edessä rukousyö. Sydämeni oirehti tänään ja edelleen pulssi on nopea. On paljosti tarvis rukoilla, kun Jumala kuulee ja auttaa! Siunaa Isä meitä kaikkia lapsiasi Jeesuksen armolla ja rakkaudella. Siunaa maatamme ja kansaamme.Aamen

Jaakko Haavio tuo päivän Sanaksi ihanaa tekstiä 2 Kor. 3 ja 4: "Te itse olette meidän kirjeemme, joka on sydämeemme kirjoitettu ja jonka kaikki ihmiset tuntevat ja lukevat. Sillä ilmeistä on, että te kaikki olette Kristuksen kirje meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin - Mutta me kaikki, jotka peittelemättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta, kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki. - Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan, eikä näyttäisi tulevan meistä."

"Opeta meitä Herramme ja Vapahtajamme edustamaan Sinua ja Sinun ikuista valtakuntaasi oikealla tavalla ihmisten keskuudessa. Anna meille se mieli, joka Sinulla itselläsi maailmassa oli, ettemme ketään tuomitsisi, vaan armahtaisimme kaikkia, niinkuin Sinä olet meitä armahtanut. Tee meidät lujiksi uskossa, niin että voimme taistella kaikkea vääryyttä vastaan ja kuitenkin rakastaa vääryyden tekijöitä. Poista epäluulo ihmisten väliltä ja auta meitä panemaan pois kaikkinainen kovuus. Muuta meidät kuvasi kaltaisiksi."
Amen.
Tänä aamuna, 8.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: