tiistai 5. heinäkuuta 2016

Jeesus kuulee Sinua ja Jumala puhuu Sinulle, rakas Lähimmäiseni.

Rakas Lähimmäiseni, Herra olkoon kanssasi tämän kesäisen päivän! Iloitse, paras matkakumppani, Jeesus, sydämessäsi!. Hän kuulee Sinua. Ano, niin sinulle annetaan! Kolkuta, niin Sinulle avataan, Auta, niin tulet autetuksi! Ja muista, että kiitos on siunauksen siemen! Mummin rukous ja kehoitus Sinulle tänä aamuna.

"Hän puhuu sinulle ja niiden sanojen voimasta sinä pelastut, sinä ja koko perhekuntasi." Ap.t. 11:14. Juha Vähäsarjan Sana tähän päivään.

"Mitä, jos Jumala puhuisi sinulle ja sanoisi, että hän on olemassa ja tahtoo sinut taivaaseen, kun aikasi tässä elämässä päättyy? Mitä, jos hän sanoisi, että hän on lähettänyt oman Poikansa maailmaan kuolemaan sinun syntiesi takia? Että hän on ostanut sinut omakseen ja että maksuna tästä Jeesus on vuodattanut verensä ja kärsinyt karun kuoleman? Mitä, jos Jumala itse ilmestyisi ja sanoisi sinulle tämän kaiken - uskoisitko hänen sanojaan?
Raamatussa Jumala sanoo sinulle juuri näin, ja kun kuulet hänen sanansa, sinä pelastut niiden voimasta, sinä ja sinun perhekuntasi, koska Jumalan siunaus kulkee polvesta polveen. Raamatun sanojen voima on suurempi kuin mikään muu voima maailmassa. Niissä sanoissa puhuu itse Jumala."

Tänä aamuna, 5.7.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Huomenta, Mummi!
Täällä on ihana loma-aamu alkamassa aamukahvin äärellä ja pian jatkamme ulos lenkille. Kiitos taas tästä Aamun ensimmäisestä. Sain siitä rohkaisua omaan elämääni ja huoleeni omasta lapsesta. Tämä ihana nuori mies on syvässä pimeydessä.
Mummille siunausta tähän päivään! Kiitos, kun jaksat sinnikkäästi kirjoittaa näitä tekstejä!
Lämmöllä, Päivi

mummi kirjoitti...

Hyvää huomenta, Päivi ja kaikki kanssakulkijat!Rukoillaan rakkaiden lastemme ja nuortemme puolesta. Jumala voi heitäkin puhutella. Rukouksen lapsi ei joudu hukkaan! Herran siunausta! Mummi