tiistai 12. heinäkuuta 2016

Pyhän Hengen johdatuksessa.

Rakas Lähimmäiseni, kuinka monta kertaa olemmekaan saaneet ihmetellä Jumalan hyvää johdatusta elämässämme! Yllättäin rukoukseemme on vastattu, yllättäin Jumala on lähettänyt ihmisen, joka on tuonut ilon arkeen tai vastauksen kysymyksiin. Eilen Jumala johdatti luokseni ystävän, joka iloitsee kipsitöistä, ja auttaa minua vanhaa, joka en enää yksin niissä pärjää. Kaapissa oleva kipsi on hyvä valaa pysteiksi, ettei se joudu lavalle. Kiitimme Jumalaa viisaasta johdatuksesta ja ja Pyhän Hengen yhteydestä savea työstäessämme. Oli ilo luoda uutta ja ilo yhteisestä rukouksesta! Kiitos,Isä!

"Kristus tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat, sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. Niin te ette ole enää vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä." Ef.2

Tämän Sanan on Jaakko Haavio valinnut tähän päivään ja jatkaa: "Herra Jumala. Anna pyhän evankeliumisi virrata arkiseen elämäämme. Anna meille Pyhä Henkesi johdattajaksi kaikkeen totuuteen. Auta meitä näkemään oma asemamme yhteisessä elämässä ja ottamaan vakavasti ja alttiisti vastuumme, johonka olet meidät asettanut. Tee meille rakkaaksi hengellisen pappeuden velvoitus, jonka sanasi meille antaa ja auta meitä täyttämään se. Suo meidän viedä sanasi maailman keskelle ja todistaa  kutsumuksessamme sinun uudistuvista voimistasi."

Tänä aamuna, 12.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: