tiistai 28. helmikuuta 2012

Jumala varjeli meille presidentin.


Rakas Lähimmäiseni, Eilen oli kaunis aurinkoinen kevätpäivä. Kävelimme ystävän kanssa kaupungilla ja illalla lapsenlapseni tuli luokseni vapaahetkenään. Mummin päivässä oli paljon ilon ja kiitoksen aihetta! Tänään taivas on harmaa ja ilma sakeanaan lumihiutaleita. Lumimiestä tarvitaan! Mitä muuta tuokaan tämä päivä tullessaan, sen tietää yksin Jumala?

Tällä viikolla meillä kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus olla seuraamassa uuden presidenttimme Sauli Niinistön virkaanastujaisia ja rukoilemassa presidenttiparille viisautta ja Jumalan siunausta edessä olevaan tehtävään. He tarvitsevat meidän kaikkien suomalaisten tuen, istummehan kaikki "samassa veneessä".

Eräänä päivänä nousi mieleeni maailmaa järkyttänyt katastrofi, tsunami, Thaimaan rannikolla. Silloin ihmiset kyselivät: "Missä oli Jumala?" Tänään me tiedämme, että Jumala oli silloinkin lujasti läsnä; hän varjeli muun muassa meidän presidenttiämme, etteivät vesimassat vieneet häntä mukanaan. Jumalalla oli tiedossaan Sauli Niinistön tulevaisuus. Me saamme nyt kiittää hyvää, kaikkivaltiasta, Jumalaa hänen pelastumisestaan!

Rakas Jumala, kiitos, että pelastit meille presidentin sieltä Thaimaan onnettomuudesta! Siunaa hänen virkakautensa ja anna hänelle viisautta johtaa Suomea maan presidenttinä. Aamen.

Tänä, Kalevalanpäivän aamuna, 28.2.2012, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tärkeä rukous!! Kiitos että kirjoitit siitä.
Jumala runsaasti siunatkoon presidenttiä ja hänen puolisoaan.

Kirsti kirjoitti...

Niin, edell. kommentin kirjoitti Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, meillä kaikilla on yhteinen suuri tehtävä rukoilla esivallan puolesta. Politiikka on joskus niin repivää, että ihmettelee, kuinka kukaan jaksaa tehdä työtä yhteiseksi hyväksi. Vene kaatuu, jos sitä liikaa keikuttaa! Taivaan Isä antakoon työrauhan! Mummi.