tiistai 21. helmikuuta 2012

Lapseuden Henki


Rakas Lähimmäiseni, eilen sain viestin Kalevi Lehtiseltä. Siivosin laatikkoani ja eteeni tuli postikortti, johon olin kirjoittanut 20.1.-08 Kalevin ajatuksia Lapseuden Hengestä. Kirjaan ne Sinulle tämän päivän evääksi:

"Abba, Isä! Lapseuden Henki. I Kor:3:11-15, I Joh.3:19-20, I Joh.5:10-13, I Tim.1-15, Room.3:10-12, Fil.1:6, Hebr. 13:8. Jos olemme uskomattomat. Hän pitää meistä kiinni. Omaa olemustaan Hän ei voi kieltää. Pelastus on Jeesuksen työ! Hän sanoi: "Se on täytetty"." Lapseuden Henki asuu meissä ja todistaa meille, että Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Kiitos tästä Kalevin tervehdyksestä. Luin sen tänään ja yhdyn siihen ilolla. Siinä on pelastuksemme!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Jeesus lähetti Pyhän Hengen sydämeemme, kun Hän tuli luoksesi. Pyhä Henki, Lapseuden Henki, pitää meidät Sinun lähelläsi, rakas Taivaallinen Isä, ja kirkastaa meille Jeesuksen armotyötä. Kiitos näistä kultajyvistä, jotka tulivat meille Kalevin tervehdyksinä, tänä aamuna. Siunaa meitä kaikkia tänä päivänä ja pidä sylissäsi, armollinen Isä! Aamen

Tänä aamuna, 21.2.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olen ollut flunssassa,mutta silti jaksanut joka päivä lukea aamun ensimmäisen. Voi mummi,kun kirjoitat kauniisti. Tekstisi on antanut voimia ja lohtua moniin vaikeisiin tilanteisiin. Sinuausta sinulle mummi .

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, pikaista parantumista Sinulle rukoilen. Kiitos, kun olet mukana ja kommentoit. Kiitos, että Jumalan sana antaa voimia ja lohtua! Mummi