maanantai 20. helmikuuta 2012

"Rakkaus ei koskaan katoa."

Rakas Lähimmäiseni, olen viettänyt rukousyön. Rukousaiheita on kertynyt niin paljon, että meni kahteen saakka, ennenkuin tuli lepo ja uni. En pidä ystävien antamia rukousaiheita taakkana, mutta aika-ajoin Herra kutsuu valvomaan ja rukoilemaan. Rukousyö on lahja Jumalalta! Se on lepoa Hänen läsnäolossaan ja keskustelua Hänen kanssaan. Se siunaa ja antaa luottamusta Kaikkivaltiaaseen Isään. Rakas Lähimmäiseni, jos uni ei tule, Kuuntele mitä asiaa Jumalalla on Sinulle. Se palkitsee.

Eilen sain olla ystävän syntymäpäivillä. Oli ilo onnitella häntä, joka oli viidenkymmenen vuoden ajan saanut voimansa Jumalalta. Oli ilo kuunnella hänen kiitollista puhettaan ja katsella hänen rauhallista olemustaan. Hän todisti Jumalan rakkaudesta.

Sanan ajan alkuteksti on l Kor.13. Se on Raamatun helmi, joka kertoo Jumalan rakkaudesta, joka ei koskaan katoa. Se kertoo Jeesuksesta, meidän Vapahtajastamme, joka antoi henkensä meidän edestämme, että me saamme elää Hänen armossaan, Isän ja Pyhän Hengen yhteydessä tämän elämämme ajan ja pääsemme iankaikkiseen elämään, kun Jumala kutsuu meidät luokseen.

Kiitos, rakas Jumala, iankaikkisesta rakkaudestasi, jota me Sinun lapsesi saamme kokea koko elämämme ajan. Ota, rakas Jumala lapsiksesi kaikki ne, jotka kaipaavat Rakkauttasi, Armoasi ja Totuuttasi. Kiitos, että Jeesus on tie! Aamen.

Tänä aamuna, 20.2.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Eilen olin kirkossa mukana laulamassa Tuomas-lauluryhmässä tuon Korinttolaiskirjeen kohdan pohjalta tehtyä rakkauslaulua. Laulu soi edelleen päässäni, eikä se ole ollenkaan paha juttu. "Sillä rakkaus on väkevämpi kuolemaa. Sitä eivät suuret vedetkään voi sammuttaa, sillä rakkaus on lahja Jumalan."
Siunausta päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, tuo laulu on minullekin tuonut paljon iloa. Rakkaus on lahja Jumalan! Ole siunattu! Mummi