maanantai 27. helmikuuta 2012

Jumalan sanan kylvö.

Rakas Lähimmäiseni, idän kirkkaansininen taivas enteilee aurinkoista päivää. Toivon Sinulle lukijani hyvää ulkoilupäivää! Huokaise minun puolestani Isälle, että Hän antaisi voimia lähteä lenkille. Olen lihonut ravintoloiden rasvaisista ruoista, vaikka on paaston aika. Nykyisin nukun paljon. Loppuvatko kirjeeni Sinulle? Päteekö vanha sanonta: "Kylläinen kana, tyhjä pesä."?

Eilinen messu siunasi monella tavalla. Markuksen saarna oli hyvä, kuten aina. Hän vertasi Jeesuksen erämaa-aikaa Israelin kansan erämaa-aikaan. Tuli selväksi, että Jeesus teki sen, mikä ei meiltä ihmisiltä onnistu. Sen vuoksi tarvitsemme Vaapahtajaa. Jumala on tullut avuksemme; kunpa kaikki suomalaiset tämän ymmärtäisivät! Messussa tapasin myös ystäviä, joita en ollut nähnyt vuosiin. Oli iloinen jälleennäkeminen.

Eilen luin Lähetyksen kannatusrenkaan kirjeitä. Kyllä lähettien päivät ovat moninaiset. He tarvitsevat esirukouksiamme. Vaasan suomalaisella seurakunnalla on 14 nimikkolähettiä eri puolilla maailmaa. He vievät sinne ilosanomaa Jeesuksesta, ihmisille, jotka eivät ole sitä koskaan kuulleet. Muistetaan, että he iloitsevat tuestamme!

Rakas Isämme Taivaassa, kiitos läheteistä, jotka ovat Sinun asiallasi vaarallisissa maissa. He voivat joutua vainojenkin kohteeksi. Ole, Isä, heidän kanssaan aamusta iltaan ja vahvista heitä. Kiitos, että meitäkin Sanallasi ja sakramenteillasi siunaat ja vahvistat. Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 27.2.2012, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Minä täälä rukoilen, että jaksat lenkkejä tehdä.
Kuinka niiden kuntosalikäyntien kanssa on?
Ota ravintolassa salaattia isolle lautaselle ja sitä toista sapuskaa sille pikkasemmalle taltrikille.
Ei salaattisoosia ollenkaan...okei...muutama pisko sallitaan.
Ei leipää, muutakuin tietysti aamupalalla.
Kananmunan kun kietasee iltapalaksi ja litran teetä (!) makeutusaineella höystettynä, sekä kaksi riisikakkua, niin sekin auttaa kurnivaan olotilaan.
Juustot tietysti niitä pohjallisen makuisia (siis vähärasvasia) ja kolme hetelmää päivässä.
Ei mehuja, eikä tuoremehuja, niin suloiselta kun ne ikinä maistuisivatkaan.
Jos mahtuu(ja pakko muutama satagrammaa mahtuakkin), niin vihanneksia soseena ja sylttynä, niin kyllä pitäisi laihtua.(Paino sanalla pitäisi).

Siunausta täältä lähettelee
Letkutien laihdutusexpertti ;)

Kirjeet eivät tietenkään lopu ;)

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Kaisa, rohkaisustasi ja kullanarvoisista neuvoista. Jospa jaksaisin tehdä niinkuin sanot. Tänään Herra vastasi rukoukseesi, sillä kävelin ainakin kilometrin. Se teki hyvää ja piristi. Kuntosalissa käyn keskiviikkoisin monissa koneissa. Sekin piristää. Ravintolat yritän kiertää kaukaa! Mummi

mummi kirjoitti...

Kaisa, montako kiloa Sinä olet saanut pois? Kysyy Mummi

kaisa jouppi kirjoitti...

Noh, vielä ei kannata kovin kovaa hurrata, mutta 8 kilogrammaa olisi tähän mennessä tipahdellut.
Syksyllä jo alkasin kiloja tipauttelemaan.

mummi kirjoitti...

Isot onnittelut Sinulle Kaisa, tiedän kuinka vaikeaa on pudottaa parikin kiloa, ja pitää ne poissa! Mummi