torstai 9. helmikuuta 2012

Kaikkivaltias Isämme.Rakas Lähimmäiseni, Kiitän Jumalaa hyvästä unesta ja lähden katsomaan uutta päivää. Yllätys on suuri,kun paukkupakkaset ovat palanneet. Mittarissa komeilee 22.5 astetta. Kun avaan ulko-oven, täysikuu katsoo vastaan kirkkalta tähtitaivaalta. Varmaaan pakkasia tarvitaan, kun Jumala antaa niitä meille.

Kun avaan Raamatun, minulle avautuu Saarnaajan kirja. Luin sitä vasta ja ihmettelin. Se on kuningas Salomon kirjoittama. Hän pohtii ja löytää kultajyviä Jumalasta. Liitän tähän muutaman jakeen: "Mitä hyötyä on työntekijällä siitä, mistä hän näkee vaivaa? Minä olen katsonut sitä työtä, minkä Jumala on antanut ihmislapsille, heidän sillä itseään rasittaksensa. Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua. Minä tulin tietämään, ettei heillä ole muuta onnea kuin iloita ja tehdä hyvää eläessänsä. Mutta jokaiselle ihmiselle on sekin, että hän syö ja juo ja nauttii hyvää kaiken vaivannäkönsä ohessa, Jumalan lahja. Minä tulin tietämään, että kaikki, mitä Jumala tekee, pysyy iäti. Ei ole siihen lisäämistä eikä vähentämistä. Ja Jumala on sen niin tehnyt, että häntä peljättäisiin." Saarn.3:9-14.

Rakas Jumala, anna meidän sydämiimme tieto siitä, mikä on Sinun Pyhä tahtosi meidän elämässämme. Sinä olet Kaikkivaltias Luoja, anna meille oikea jumalanpelko, että Sinua kunnioittaisimme. Opeta meitä kiitämään lahjoistasi, jotka olet meille antanut. Kiitos jokapäiväisestä leivästä, kodista, rakkaista, ystävistä. Kiitos Jeesuksen armosta ja sylistäsi, johon saan tulla silloin kun täällä paleltaa. Kiitos jokapäiväisestä läsnäolostasi! Ole ylistetty, Taivaallinen Isämme! Aamen.

Tänä aamuna, 9.2.2012, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Yhdyn rukoukseesi. Kiitos kun johdatit.
Amen.

Kirsti kirjoitti...

Suloinen kuva!
Blobisi on suuresti elävämmän näköinen kun on kuvia!
Teetkö nykyään kuvia, maalaatko tai piirrätkö tms?
Siunausta!
Kirsti2

Kirsti kirjoitti...

Korjaan ... blogisi...
Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, rakas rukousystävä! Herra kanssasi.Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, silloin,kunsaan ilon maalata tai tehdä villatyön, teen sen. On turha yrittää mitään ilman inspiraatiota, sen olen huomannut. Uskon, että Jumala antaa ilon. Luontokuvat ovat olleet kaikki Teuvon ottamia. Ole siunattu! Mummi