tiistai 2. lokakuuta 2012

Herra, auta meitä auttamaan itseämme!


Rakas Lähimmäiseni, Herra Sinua runsaasti siunatkoon, tänä syksyisenä yönä ja päivänä! Ulko-ovella kohtaan pimeän maiseman ja sade rapisee katolla, kun herään kello kolme. Näkymä on harmaan ankea! Jos en muistaisi, että päivällä, kun valo on läsnä, kohtaan kaikki syksyn kirkkaat värit, jotka Herra on eteemme maalannut, en jaksaisi nousta kirjoittamaan Sinulle. Nyt palan halusta rohkaista Sinua, joka pimeää pelkäät, että Jeesus on maailman Valkeus! Kun Jeesus on sydämessä, on pimeänäkin päivänä toivo. Se toivo on Hänen Voimansa, joka meitä vahvistaa!

Sunnuntaina sain rukousvastauksen. Koko aamupäivän satoi vettä. Olin suunnitellut ystävän kanssa, että tulen hänen luokseen retkelle, kuvaamaan eläimiä, joita vain maalla voi ihailla. Pyysin, että sade lakkaisi, ja se lakkasi. Kiitos Herralle! Ja kiitos ystävälle vieraanvaraisuudesta ja virkistävästä retkestä!

Eilen olimme toisen ystävän kanssa Botniahallissa kokemassa, että meistä ikäihmisistä huolehditaan. Oli jos jonkinlaista koetta ja testiä, jollia sai kartoittaa tämänhetkistä kuntoaan. Oli terveellisen elämän ohjeita ja kehoitusta liikkumaan. Se on hyvä! Kunpa kuulisimme kehoituksen, niin jaksaisimmin. paremmin. Ruokatottumuksia voi aina tarkistaa terveellisempään suuntaan ja miettiä kuinka aikamme kulutamme. Herra, auta meitä auttamaan itseämme!

Tänä aamuna, 2.10.2012, rakkaudella Mummi.




2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Niin, paljon on Taivaan Isä jättänyt terveytemme huolehtimisessa meidän omaan varaamme! Siunausta elämääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas -Marja, yritetään tehdä oma osuutemme, liikutaan ja katsotaan mitä syödään. Kyllä me sitten selviämme, kun Isä antaa uusia päiviä! Kiitetään! Mummi