perjantai 26. lokakuuta 2012

Olet Jumalalle rakas!

Rakas Lähimmäiseni, Isä on siirtänyt meidät talviaikaan. Eilen satanut lumi valaisee maiseman. Pakkasta on 4.5 astetta. Tähtitaivas on ilmestynyt ihailtavaksemme. Koivuilla on hienoinen huurrepuku. Meidänkin on aihetta kaivaa esiin talvivaatteet, jotta säästymme vilustumiselta. Herra varjelkoon meidät influenssalta!

Olen ilolla kertonut Sinulle uskonlahjasta, jonka Jeesus meille antaa. Pyhän Hengen antama Sana:"Jeesus löytyy" minut tähän inspiroi. Vielä haluan kertoa Sinulle, että meidän pelastuksemme on kokonaan Jumalan työtä. Kun Jeesus tulee, Hän antaa syntimme anteeksi. Jeesus vanhurskauttaa meidät = tekee Jumalalle kelpaaviksi. Jeesus antaa uskon. Hän on tie, totuus ja elämä. Pyhä Henki opettaa meille kaiken. Hän kirkastaa meille Kristusta. Hän avaa Raamatun sanan niin, että ymmärrämme sen ja tulemme siitä siunatuiksi. Pyhä Henki kutsuu seurakuntaan. Hän luo seurakuntayhteyden ja hoitaa meitä Sanalla ja sakramenteilla. Hän yhdistää meidät. Jeesus antaa ruumiinsa ja verensä meille ehtoollisessa. Jeesuksen armo ja Jumalan rakkaus meitä kohtaan tulee sisällemme. Isä kuulee rukoukset ja vastaa niihin ajallaan. Hän siunaa meidät Herran siunauksella. Rakas Lähimmäiseni, haluatko Sinä kokea Jumalan työtä? Kutsu Jeesus elämääsi! "Älä pelkää, usko ainoastaan!"

Room. 3: 21-26. "Kaikki ovat samassa asemassa, sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja vailla Jumalan kirkkautta, mutta saavat hänen armostaan lahjaksi vanhurskauden, koska Kristus Jeesus on lunastanut heidät vapaiksi. Hänet Jumala on asettanut sovitusuhriksi, hänen verensä tuo sovituksen uskossa vastaanotettavaksi. Näin Jumala on osoittanut vanhurskautensa. Pitkämielisyydessään Hän jätti menneen ajan synnit rankaisematta, mutta nyt meidän aikanamme hän osoittaa vanhurskautensa; hän on itse vanhurskas ja hän tekee vanhurskaaksi sen, joka uskoo Jeesukseen."

Rakas Jumala, kiitos Sinulle siitä, että otat meidät väsyneet ihmiset sylihoitoosi Jeesuksen ristintyön tähden. Isä, kuule rukouksemme tämän kaupungin puolesta ja omaistemme puolesta! Amen.

Tänä aamuna, 26.10.2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: