sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rukous Vaasan puolesta.

Rakas Lähimmäiseni, eilen saimme pitkästä aikaa kävellä aurinkoisessa Vaasassa. Syksyn kirkkaat värit herättivät kiittämään Taivaallista Isää siitä, ettei Hänen siveltimestään lähde riitasointuja. Erityisesti nautin sumunäkymistä tällä viikolla. Kiitos niistä!

Me, eri seurakuntien uskovat, kävelimme eilen Pelastusarmeijalle rukoilemaan Vaasan ja sen asukkaiden puolesta. Me tiedämme, että Herra tahtoo meiltä myötämieltä ja rukousta oman kaupunkimme puolesta: Jeremia 29:7: "Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne." Me tiedämme myös, että Herra kuulee rukoukset ja odotamme Hänen siunaustaan!

Oli ilo nähdä pitkästä aikaa rakkaita ystäviä ja rukoilla yhteisen asian puolesta. Kun Jeesus muuttaa ihmiset, koko kaupunki muuttuu. Rohkeasti rukoilimme, että Jeesus herättäisi kaikki vaasalaiset seuraajikseen. Antero "Mooses" Laukkanen ohjasi meitä voimallisesti: syty, rakasta, valloita! Herra, Sinä voit sen meissä tehdä!

Rakas, Jumala, anna meille voimaa arjessammekin rukoilla maamme ja kaupunkimme puolesta. Siunaa tätä kaupunkia ja sen asukkaita! Tee Vaasasta  turvallinen, viihtyisä, asuinpaikka kaikille entisille ja uusille vaasalaisille, nimessäsi Jeesus! Aamen.

Tänä aamuna, 21.10.2012, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Teillä olikin tärkeä tehtävä edessä.
kiitos1

mummi kirjoitti...

Me odotamme Jumalan suurta siunausta Vaasaan. Herra sen tekee! Ylistetään ja uskotaan! Mummi