torstai 11. lokakuuta 2012

Mummin kokemuksia.

Rakas Lähimmäiseni, Herra kanssasi koko syksyisen päivän! Herään kello neljä tyyneen syysaamuun. Viimeiset pihakukat nukkuvat hämärän peitossa, niitä en näe, mutta itätaivaalle valo on jo herännyt. Puut ja pilvet piirtävät sinne hienon silhuettiteoksen. Leikkaisin sen mustasta paperista, jos osaisin. Lämpöä on viisi astetta, sade on väistynyt muille maille.

Kaikki poikani perheineen ovat luvanneet tulla luokseni tässä kuussa. Pakasteessani on hieno naudanpaisti. Olen uusavuton! tuntuu pelottavlta ottaa se ja valmistaa ruoaksi. Kukahan tekisi yksinkertaisen keittokirjan, joka rohkaisisi mummia hellan ääreen. Kun katselee huippukokkeja tv:ssä, ei pysy silmätkään perässä, eikä uskalla niitä ruokia yrittääkään valmistaa.

Kiitos Jumalalle, että on saanut olla terve! Olen ostanut kovapohjaiset kengät ja huomaan, että kävely niillä on paljon helpompaa. Kiitän ystävistä, jotka tulevat kanssani kävelylenkille. Yksin liikun vain kaupunkiasioilla. Kunnon kengät olivat mainio valinta! Kokeile Sinäkin!

Tämä ihmekone määritteli päivityksiä kesken kaiken. Nyt, kun taas pääsen kirjoittamaan, sataa niin, että katto ropisee. Siitä tiedän, että asun Pohjanmaalla ja on syksy 2012!

Rakas Jumala, käännä katseesi tulviin, jotka maakuntaamme vaivaavat. Isä, Sinä voit auttaa! Lähetä sateet muualle ja anna tulvien loppua täältä! Herra, auta kaikkia tulvista kärsineitä! Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 11.10,2012, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta!
Kiitos aamun tekstistä!
Nuo hyvät kengät ovat aika ihmeellinen juttu. Sen totesin, kun ostin itselleni sellaiset. Jalat tuntuvat ihan erilaisilta ja liikkuminen on paljon mukavampaa kuin jossain halvoissa ja huonosti sopivissa kengissä. Tajusin silloin taas kerran, että kyllä itseään täytyy rakastaa niin paljon, että hankkii kunnon jalkineet.

Osaat aivan ihanasti kuvailla luontoa. Kiitos siitä!

Onnellista tätä päivää sinulle!

Runoystävä kirjoitti...

Hei, Mummi!
Juttelin poikani kanssa tuosta sanavarmistuksesta. Hän oli sitä mieltä, että sen on hyvä antaa olla paikoillaan. Muuten robotit voivat alkaa levittää sivustoasi ympäriinsä ja koko blogisi menisi ihan sekaisin.

Eli yritetään vain pärjätä sen varmistuksen kanssa, vaikka välillä joutuukin tiirailemaan useampaan kertaan niitä kirjaimia.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, en siis uskalla poistaa tuota sanavahvistusta. Yritetään tiirailla epäselviä sanoja, jos jaksetaan.Mummi