tiistai 23. syyskuuta 2014

Rauhan valtakunta

Rakas Lähimmäiseni, lämpö karkaa johonkin, vai väistyykö se johonkin kylmän tieltä? Kahdeksalta mittari näyttää vielä yhtä astetta Lieneekö yöllä ollut jo pakkasta? Maljaköynnös portaallani on vetänyt torvikukkansa suppuun. Sillä on ollut kylmä!

Mummilla ei ollut kylmä. Puin illalla lämpimän aamutakin ylleni ja nukahdin se päälläni kesken rukouksen. Nukutti yhtä hyvin kuin villasukat jalassa!

Juha Vähäsarja on valinnut tähän aamuun sanan Moosekselta. 5 Moos.33:27: "Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret."

"Tämän maailman rauha on häilyvää. Ne, jotka luulevat löytävänsä turvan rauhasta, yhteiskunnallisesta rauhasta tai toisista ihmisistä, laittavat toivonsa hyvin epävarmoihin tukiin. Yksikin myrsky lasissa, niin tuet ovat menneet.
Toisin on niiden, jotka panevat toivonsa elävään Jumalaan. Hänen armonsa on totta kaikissa olosuhteissa ja elämänvaiheissa. Tulkoon myrsky taikka maanjäristys. Mikään ei voi järkyttää ikiaikojen Jumalaa eikä estää ikuisia käsivarsia kantamasta  meitä sylissään kotiin.
Ikiaikojen Jumala pitää meitä suojassa ilman ehtoja ja rajoituksia. Jokainen saa sinne tulla ja siihen myös jäädä. Parempaa paikkaa ei voi kukaan koskaan itselleen löytää."

Rakas Jumala, Kiitos siitä, että Sinun valtakuntasi on rauhan valtakunta. Kiitos siitä, että Jeesus pesee sydämemme puhtaaksi synneistämme ja pääsemme Sinun lapsiksesi ja Sinun valtakuntasi asukkaiksi jo täällä, Pyhä, ikiaikojen Jumala! Kiitos, että rauha asuu armahdetuissa sydämissämme, vaikka vuoret järkkyisivät. Jeesus, Sinun lupauksesi, että Sinä et meitä jätä, on turva kaikkina päivinämme. Amen

Tänä aamuna, 23.9.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi taas hyvästä lohduttavasta kirjoituksesta.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, iloitsen Sinusta, uskollisesta kannustajastani. Olet ainoa ystäväni Ruotsissa! Mummi