torstai 14. toukokuuta 2015

ilo Jeesuksen ylösotosta!

Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet helatorstaiaamuun, Kristuksen taivaaseenastumisen juhlapäivään. Kaikki olivat surun murtamia Jeesuksen ristiinnaulitsemisen tähden. Jeesus oli ilmestynyt monille ja näyttänyt haavansa. Kun Hän mursi leivän, silloin läsnäolijoiden silmät aukenivat ja he uskoivat Jeesuksen elävän ja kertoivat siitä toisilleen.

Tänä aamuna opetuslapset ovat koolla kuulemassa todistusta, että Jeesus elää, kun Jeesus yhtäkkiä seisoo heidän keskellänsä ja sanoo: "Rauha teille!" Jeesus avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset. Hän puhui heille näin: "Niin on kirjoitettu, että Kristus on kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. Te olette tämän todistajat. Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut, mutta te, pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta." Sitten hän vei heidät pois, lähes Betaniaan asti ja nosti kätensä ja siunasi heidät. Ja tapahtui, että Hän siunatessaan heitä erkani heistä ja hänet otettiin taivaaseen. Ja he kunarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten. ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa."

Helatorstaijuhla oli valmis kaikille läsnäolijoille Jeesuksen puheen kuultuansa ja Jeesuksen ylösottamisen näkemisen jälkeen. Kaikkien sydän paloi Jumalalle ja ylistys ja kiitos purkautui kaikkien huulilta! Kiitos, Isä, että meikin saamme yhtyä iloon! Kiitos, Isä, että Jeesus elää tänäänkin sydämissämme ja takaa  meille pelastuksen, ja rauhan tähänkin  hetkeen! Kiitetään Jeesuksen täytetystä työstä ja Jumalan voimasta! Aamen.

Tänä aamuna, 14.5.2015, rakkaudella Mummi
Tänä aamuna

3 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Hyvää helatorstaita sinulle!

orvokki kirjoitti...

Ilo täytti sydämen eilen aamulla... mummi kirjoittaa taas blogiaan!
Tekstit ovat selkeitä, ihanaa" evästä " alkavaan päivään.
Iloitsen kanssasi Helsingin matkastasi ja sen tuomasta ilosta ja kiitollisesta meilestäsi!
Siunausta ja kevätiloa päiviisi!

mummi kirjoitti...

Rakkaat Anneli A ja Orvokki, iloitsen teistä! Kiitos, että Jeesus antaa meille evästä srkeen! Mummi