tiistai 26. toukokuuta 2015

Jumala kanssamme


Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello viisi, tekee mieleni tervehtiä Sinua Paavalin siunauksella, mutta en sitä muista. Kuinka ollakaan, kun avaan Raamatun, siunaus on edessäni. Eikä se ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu. Kiitos Jumalalle!

2 Kor.13: 13: "Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne." Jossakin tekstissä sanotaan: Pyhän Hengen siunaava osallisuus olkoon teidän kaikkien kanssa. Pyhä Henki todella siunaa meitä läsnäolollaan tänäkin aamuna.

Kirjaan Sinulle Paavalin siunaavaa opetusta samasta luvusta, jos et ehdi Raamatusta lukea: "Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseäanne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta. Minä toivon teidän tulevan tuntemaan, että me emme ole niitä, jotka eivät koetusta kestä. Mutta me rukoilemme Jumalaa, ettette tekisi mitään pahaa, emme sitä varten, että näyttäisi siltä, kuin me olisimme koetuksen kestäviä, vaan että te tekisitte hyvää ja me olisimme ikäänkuin ne jotka eivät koetusta kestä. Silla me emme voi mitään  totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta. Sillä me iloitsemme, kun me olemme heikot, mutta te olette voimalliset; sitä me rukoilemme, että te täydellisiksi tulisitte.

Sentähden minä kirjoitan tämän poissa ollessani, ettei minun teidän luonanne ollessani tarvitsisi käyttää ankaruutta sen vallan nojalla, minkä Herra on minulle antanut rakentamiseksi, ei kukistamiseksi. Lopuksi, veljet, iloitkaa, tulkaa täydellisiksi, ottakaa vastaan kehoituksia, olkaa yhtä mieltä, eläkää sovussa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne. Tervehtikää toisianne pyhällä suunannolla. Kaikki pyhät lähettävät teille tervehdyksen. Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne."

Tänä aamuna, 26.5.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Kiitos, että muistutit tästä Paavalin siunauksesta!
Nämä ovat kaikkein tärkeimmät asiat, mitä ihminen tarvitsee.
Tämä siunaus on tarkoitettu meidän käyttöömme
Siunatkaamme toisiamme näillä sanoilla !

"Aurinkoinen armas säteilee"

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas orvokki, olen samaa mielä kanssasi! Herra siunatkoon Sinua! Mummi