perjantai 29. toukokuuta 2015

Muistetaan Jumalan lupaukset

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli kaunis, kesäinen, päivä, mutta omat töppäilyt pilasivat hyvän päivän. Piti ihan parjata yhteistyökumppania, firmaa, jonka kanssa asiat eivät sujuneet. Isä anna minulle anteeksi! Jeesus toivoo meistä toivon lähettiläitä. Minuakin Hän on joskus parjatessani kehoittanut: "Rukoile, että voisit unohtaa kärsimäsi pahan!" Tämä on hyvä rukous meille tänäänkin. Jeesus päästää meidät pahasta.

Kaikkien katseet kohti valoa.

Jorma Laulaja kirjoittaa meille tänään näin: "Jonkun rohkaisijaksi. Sinut on tarkoitettu jonkun Lähimmäisesi rohkaisijaksi. Älä tyydy kysymään: "Kuinka tässä näin kävi?" Kysy myös: "miten jatkamme tästä eteenpäin. Etsi uuden alkamisen ja menneen taakse jättämisen tietä. Tuo se toivo, että raskaastakin kohdasta voidaan päästä eteenpäin ja että pahatkin asiat menevät ohitse.
"Meillä on hänen lupauksensa", rohkaistaan toisessa Pietarin kirjeessä. Ensimmäisistä Kristityistä välittyi luottamus Jumalaan, ja he rohkaisivat toisiaan. He eivät säästyneet vastoinkäymisiltä eivätkä peloilta, mutta heidän tulevaisuudenuskonsa ytimessä oli lupaus uudesta taivaasta ja uudesta maasta."
Jorma Laulaja rukoilee: Herra, auta meitä kasvamaan asioiden erittelystä ja ihmisten arvostelusta rohkaisijaksi ja tukijaksi."

"Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän toisten mielestä on myöhässä. Päinvastoin Hän on kärsiällinen teitä kohtaan. - - Meillä on hänen lupauksensa ja siihen luottaen me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee." 2 Piet. 2: 3-13.

Tänä aamuna, 29.5.2015, rakkaudella Mummi
2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tämä on itsetutkistelua aikaansaavaa tekstiä. Uuden alkamisen ja menneen taakse jättämisen tie... Asioiden erittelystä ja arvostelusta rohkaisijaksi... Siinä sitä on kyllä itsellä oppimista. Siunattua päivää Sinulle toivottelen!

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, jokapäiväiseen parannukseen ohjaa meitä omatuntomme, Jonka Jeesus pitää hereillä. Usein on katumisen paikka. usein on sydämessä rukous: Tee minusta oikea Lähimmäinen, auta, etten murhduta toista omilla murheillani." Meillä on Jeesus, joka kuulee ja auttaa. Hän myös pelastaa meidät kuolemasta. Mummi