torstai 24. syyskuuta 2015

Isä yhdistää meidät!

Rakas Lähimmäiseni, olen ollut lomamatkalla ystävän luona kolme päivää. Ilo ja kiitollisuus sydämessäni herään omasta sängystäni tänä aamuna. Ystäväni Rauha soitti yllättäin; "Tule luokseni, niin saamme muistella menneitä ja kiittää Jumalaa! Lähdin heti. Iloitsen siitä, että lähdin. Kohtasin rakkaan ystävän ja Herra hoiti meitä!


Ystäväni Rauha menetti miehensä samana vuonna kuin minäkin. Miehemme olivat kurssitoverita. Miestemme kesätapaamisessa tapasimme mekin. Olemme nähneet vain pari kertaa, mutta Jumala yhdisti meidät. Olemme rukoilleet toistemme puolesta ensi tapaamisesta lähtien.

Ruokaillessamme Rauha kertoi, että hänen korvansa huutaa koko ajan. Hän on tuskastunut, eikä tahdo kestää enää. Illalla metsätietä kulkiessamme kysyin Rauhalta: "Uskotko, että Jumala voi ottaa huudon pois?" "En minä sellaista usko." sanoi Rauha. "Mutta minä uskon, saanko rukoilla sitä?" "No rukoile."
Muutamalla sanalla pyysin, että Jumala ottaisi huudon pois, kun ystävä ei enää jaksa.

Yöllä heräsin siihen, että joku mainitsi nimeni, Airi. Sanoin: "Puhu, Herra, palveliasi kuulee!" Puhetta ei kuulunut, mutta alkoi kuulua kaunista , ennenkuulematonta musiikkia. Oli taivashetki. Tiesin, että Jumala paransi korvan!

Kaikki matkalaiset olivat jo autossa. Viimeisenä tulivat Rauha ja hänen miehensä. Juoksin heitä vastaan. "Mitä Sinulle kuuluu, Rauha?" "Ei ole kuulunut mitään koko aamuna!" Matkasimme koko päivän. Erotessamme Rauha kysyi minulta: "Voiko Jumala minuakin käyttää?" Nyt tavattuamme tiedän, että Rauha on ollut kaikki nämä vuodet Jumalan turvallisessa koulussa ja Jumala on käyttänyt häntä runsaasti lähimmäisten auttamiseen.

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä yhdistit meidät! Kiitos, rakas Jumala, että Sinä paransit Rauhan korvan! Kiitos,uskollinen Jumala, että Sinä pidät meistä leskistäkin huolen ja parannat surunhaavatkin lupauksesi mukaan! Aamen.

Tänä aamuna, 24.9.2015, raakkaudella Mummi.

6 kommenttia:

Tanja Lehtinen kirjoitti...

Ihana kirjoitus!!
Rukous on auttanut minuakin ja tässä juuri näinä päivinä olen
ihmetellyt Jumalan ihmeitä ja apua.
Hän on suuri ja kuulee todella meitä. Rakastaa hellästi ja haluaa auttaa!!
Ihmeellinen on Herra luotujansa kohtaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö Jumala armossaan minuakin kuulisi ja auttaisi!
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas Tanja, onnellinen Sinä, kun olet nähnyt Jumalan huolenpitoa elämässäsi. Kiitetään yhdessä Isää Jumalaa! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas yx vaari, Sinä et jaksaisi päivääkään ilman Jumalan apua! Alapa huomioida, mikä tulee Jumalalta ja kiitä! Kiitos on siunauksen siemen! Näin mummi on todennut ajan myötä.

Metsäntyttö kirjoitti...

Oli ihana lukea tätä! Tämmöiset on juuri niitä hyviä uutisia, joita kaipaa kuullakseen ja lukeakseen. Juuri niitä, jotka vahvistaa uskoa ja saa kiittämään Jumalaa hänen teoistaan.

Metsäntyttö kirjoitti...

Ja vielä tuolle vaarille: kyllä Jumala kuulee Sinua ja haluaa auttaa. Hän on nähnyt hätäsi ja on vierelläsi. Ja järjestelee sinunkin asioitasi.