tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kaikkivaltias Isä, Sinua rukoilemme.

Rakas Lähimmäiseni, eipä mummi muistanut, mitä komia aamurusko ennustaa. Koko eilisen päivän satoi vettä! Pirkko- Liisa ja Feri olivat luonani. Söimme yhdessä kalaa ja runsaat kermaleivokset ja muistelimme menneitä. Pirkko luki meille runojaan rukouksen hengessä. Aika meni kuin siivillä vaikka ei ulos päästykään. Kiitos, kun tulitte!

Jaakko Haavion sana tähän päivään: "OI sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on kaikki; hänelle kunnia iankaikkiasesti, Aamen. Room:11.

Jumalamme, kaiken muuttuessa me panemme turvamme sinuun. Meidän silmämme eivät näe, mitä tulevaisuus tuo mukanaan, mutta me jätämme itsemme, kotimme, kansamme ja koko ihmiskunnan esirukouksessa sinun kaikkivaltiaiden käsiesi varaan. Me rukoilemme: anna kaiken sen työn, mitä maailmassa tehdään rauhan turvaamiseksi, koitua kansojemme parhaaksi ja sinun nimesi kunniaksi. Poikasi pyhimmän  uhrin hedelmä, sinun rauhasi, varjelkoon meidän sydämemme ja ajatuksemme."

Rakas, Taivaallinen Isä, anna viisauttasi Euroopan päättäjille hoitaa EU.n asiat parhaalla mahdollisella tavalla, kun Britannia siitä haluaa erota. Sinä olet järjestyksen Jumala. saata järjestys ja keskinäinen rauha yhteistyöhön Eun kansojenyhteisössä... Aamen.

Tänä aamuna, 28.6.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: