lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lepo tulee Herralta.

Rakas Lähimmäiseni, kesäpihassani pienet tintinlapset etsivät suuhunpantavaa vattupuskista. Aamu on rauhallinen. Mitään merkkejä yöllisestä myrskystä ei näy. Onko se käynyt Vaasassa ollenkaan? Kiitän yön levosta ja iloitsen vieläkin eilisestä tapaamisesta perheen nuorimmaisen kanssa. Ihana, TaivaanIsän lahja! Herra siunatkoon Sinua, rakas lapsi. ja vanhempiasi joka päivä, rukoilee isomummi.

Viime lauantaina kokeilin lähettää viestiä Sinulle blogiystäväni Jarin koneella, mutta en kuitenkaan sitä osannut tehdä. Tulkoon Sinulle nyt viikon vanha ajatukseni. Olen edelleen sitä mieltä, että lepo tulee Herralta!


Rakas Lähimmäiseni, edessämme on viikonvaihde, useimmille lepohetki arjen askareihin. Olen huomannut aamu-tv.n ohjelmista, että kiire ja stressi vaivaa useimpia. Tänä aamuna on hyvä tilaisuus vaihtaa vapaalle ja ottaa Jumalan Sana evääksi ja tutkia sitä ja miettiä sen sanomaa parhaassa nojatuolissa kaikessa rauhassa:  

“Iloitkaa aina Herrassa! Sanon vielä kerran iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on jo lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin, että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä öikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitoksen. Tehkää sitä, mitä olette minulta oppineet ja vastaanottaneet, mitä ölette minulta kuulleet ja minusta nähneet. Silloin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.” Fil. 4:4-9. 

Näin Paavali muistuttaa, mistä meille tulee apu, kun omat voimamme loppuvat  ja arjen kiireet koettelevat. Jeesus sanoo: "MInä anna teille levon."

Tänä aamuna, 18.6.2016, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Ei haittaa yhtään, että oli viikon vanha teksti. Sanoma on yhtä tuore aina. Tänäkin aamuna minulle niin sopiva, vaikka kiirettä ei minulla olekaan. Siinä oli tuo sana Jumalan rauhasta, joka on minulle rakas kohta ja niin usein sitä muistutusta tarvitsen. Samoin siinä oli kehoitusta iloitsemiseen ja siihen, että ajattelee hyviä asioita ja jättää rukouksessa asiansa Jumalalle. Niin helposti ne ajatukset minulla kääntyy kaikkeen siihen mikä on synkkää, ikävää ja huolestuttavaa ja silloin kaikki hyvä ja kaunis unohtuu.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Metsäntyttö kirjoituksestasi. Jumaslan Sana onjalkaimme lamppu. Kiitetään!! Mummi