maanantai 2. toukokuuta 2011

Suurin ihme on pelastuksemme

Rakas Lähimmäiseni, ystäväni pyysi kertomaan Jumalan kunniaksi ison ihmeen, jonka Jumala teki hänelle noin viisi vuotta sitten. Olimme raamattupiirissä, kun hänelle tuli paha sappikivikohtaus. Hän oli kärsinyt kohtauksista jo jonkin aikaa. Keräännyimme kaikki hänen ympärilleen ja rukoilimme, että Jumala ottaisi kivun pois, että kaikki saisimme jatkaa Raamatun tutkimista.

Ihme tapahtui. kipu loppui kuin veitsellä leikaten. Kiitimme hyvää Jumalaa hänen ihmeellisestä voimastaan ja rukouksen kuulemisesta! Ystävä ei saanut sappikohtauksia tuon illan jälkeen. Kun hänelle tuli viiden vuoden jälkeen vaivaa, joka viittasi munuaisiin, hänelle tehtiin ultraäänitutkimus. Lääkäri tutki myös sappirakon ja totesi, että se on täynnä hiekkaa. Hän ihmetteli eikö ystävälläni ollut vaivaa sapesta. Hän kertoi viisi vuotta sitten olleen kipua, jonka Jumala otti pois. Lääkäri totesi, että sappi on leikattava ja leikkaus tehtiin jonkin ajan kuluttua.

Ystäväni on kertonut seurakunnassa, että Jumala otti häneltä sappikohtauksen pois, kun sitä rukoillen Häneltä pyysimme. Sinä ja minäkin voimme kertoa, mitä Jumalan lapsina olemme nähneet ja kuulleet. Joku kuulija voi saada uskon siihen, että Jumala kuulee rukoukset ja vastaa niihin. Hänkin alkaa kysellä rukouksessa apua vaivoihinsa Jumalalta, joka tietää tarpeemme ja voi meitä kaikessa auttaa. Häneltä voi rukoilla viisauttakin, niin Sana opettaa!

Meidän tulee kuitenkin muistaa, että nämä Jumalan antamat rukousvastaukset ovat vain Hänen rakkaudenosoituksiaan meitä kohtaan. Tärkein asia meidän elämässämme on se, että Jumala on pelastanut meidät Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kautta elämään yhteydessään Pyhän Hengen kanssa tässä maailmassa, ja että Jeesus on valmistanut meille ristinkuolemallaan iankaikkisen elämän tämän elämän jälkeen. Siitä saamme kiittää joka päivä hyvää Jumalaa!

Rakas Jumala, kiitos Sinulle pienistä ja isoista ihmeistä! Kiitos suurimmasta ihmeestä, jonka Jeesus on meille valmistanut, että saamme elää Sinun lapsinasi, Taivaallinen Isä! Amen

Tänä aamuna, 2.5.2010, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: