sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Jumalan voima otti syövän pois.

Rakas Lähimmäiseni, Hyvää yötä ja kauniita unia Sinulle! Minun on kirjoitettaava Sinulle heti kokemukseni tämän ihmekoneen äärellä. Kuulin ystävältä, että TV7 arkistossa on hyvä ohjelma Kari Kourilehdosta. Etsin sen ohjelman, joka kesti puoli tuntia, mutta minun koneeni latasi koko ajan puhetta niin, että meni kaksi tuntia ja risat. Mutta kannatti katsoa! Suosittelen Sinullekin.

Tämä Jumalan mies sairastui syöpään ja kuuli, että sitä ei voida parantaa. Mies, joka oli lapsena oppinut rukoilemaan ja pyytämään apua Herralta, etsi vihki-Raamattunsa ja alkoi lukea Sanaa, jossa on voima ja "joka on lääke koko miedän ruumiillemme". Mies pyysi Jeesusta elämänsä Herraksi ja huomasi heti, että hän sai voiman jokaiseen päiväänsä. Mies meni töihin ja iloitsi voimiensa palautumisesta. Suhde työhön ja lähimmäisiin muuttui Jeesuksen läsnäolon myötä. Tuli uskon siunaus. Mies voimistui. Vähitellen syöpä hävisi hänestä kokonaan. Nyt mies todisti Jumalan ja Jeesuksen rakkaudesta ja Jumalan Sanan voimasta niin suurta iloa loistaen, että se tarttui mummiinkin. Voin sanoa aamen hänen todistukseensa, olen kokenut Jeesuksen armo-rakkauden ja Jumalan, Pyhän Hengen ja Sanan terveeksitekevän voiman elämässäni jo neljänkymmenen vuoden ajan.

Rakas lukijani, sanon Sinulle niinkuin tämä mies sanoi: "Rakasta Raamattua! Lue Sanaa, se lääkitsee Sinua!" Vielä minä kehotan Sinua, kerro lähimmillesi Jeesuksesta, mitä olet lukenut, nähnyt, kuullut ja kokenut. Se on ilosanoma, jota tämä maailma tarvitsee! Se on Jumalan lahja kaikille meille. Minä olen kirjoittanut omat kokemukseni Isän lapsena kirjaseen "Pieniä ja suuria ihmeitä", sitä voit tilata minulta a 10:- airiinkeri@gmail.com. Annan rahat Jumalan työhön.

Tänä keskiyönä, 24.2.2013, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Heeka kirjoitti...

Katsoimme myös kyseisen ohjelman ja se todella kosketti. Se valtava luottamus, jonka mies oli saanut Jumalaan. Ja Jumala itse opetti häntä Sanansa kautta.

mummi kirjoitti...

Minuakin kosketti Jumaöan Sanan parantava voima! Sen olen nähnyt itsekin! Mummi