tiistai 5. helmikuuta 2013

Muisteleminen on uudelleen elämistä.

Rakas Lähimmäiseni, viime sunnuntaina tasvallan presidentti Sauli Niinistö avasi yhtesvastuukeräyksen. Seurakuntalaiset kiertävät kodeissa keräämässä rahaaja. Monissa kirkon tilaisuuksissa kerätään kolehti yhteisvastuukeräyksen hyväksi.Tilaston mukaan Suomessa on 300 000 yksin asuvaa, masentunutta, vanhusta. Monet uupuvat, kun kukaan si soita, eikä käy katsomassa.Tänä vuonna osa yhteisvastuun tuloista osa menee yksinäisten vanhusten auttamiseksi. Annetaan kaikki omastamme keräykseen lähimmäisten elämän helpottamiseksi!

Minäkin olen yksin asuva Mummi. On monia tapoja piristää yksinäistä päivää. Yksi niistä on perheen yhteisten valokuvien katselu. Se nostaa mielen maasta, kun ikävä iskee. Muistathan, että on sanottu: "Ajatteleminen on elämistä, muisteleminen uudelleen elämistä." Olen huomannut, että valokuvien katselu tuo perheen lähelle. Ja monet ystävät ja sukulaiset, jotka ovat käyneet luonamme vierailulla muistuvat mieleen. Sinäkin, voit omassa hyvässä tuolissasi istuen, tehdä matkoja menneisyyteen. Voit elää yksinäisen päivänhetken muistoissasi, jotka ovat Sinun elämäsi rikkaus! Minusta kuvien katselu on hyvä päivän piristys, kokeilepa!

Rakas Jumala, Sinä tulet jokaisen vanhuksen luokse Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa, kun hän Sinua avukseen huutaa. Sinä kuulet huokauksetkin ja vastaat ajallasi. Jeesus armahtaa jokaisen, joka syntinsä tunnustaa. Sydämeen tulee rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Pyhä Henki johdattaa ystävän ottamaan yhteyttä ja siunaa Raamatun Sanan kautta. Kiitos Sinulle, Kolmiyhteinen Jumala! Aamen

Tänä aamun, 5.2.2013, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos tekstistäsi! Nyt oli helppoa lukea. Kiitos siitä!

Siunausta päivääsi!

sylvi kirjoitti...

On hyvä kun keräävät. Oli ihana kuulla kun Presidentti toivotti Jumalan siunausta, olikohan se UUdenvuoden puheessa.
Siunausta sinulle!♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat Runoystävä ja Sylvi, pirteätä kevätpäivää teille! Eilen tintit lauloivat jo kevättä! Mummi