torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävyys on lahja.


Jumalan siunaamaa ystävänpäivää Sinulle, rakas Lähimmäiseni! Ystävyys on lahja, lahja Jumalan! kaikuu korvissani, kun kirjoitan tätä toivotusta Sinulle. Jumalalta on kaikki hyvä meidän elämässäämme. Jumalaa kiitän Sinustakin, ystävä, joka näitä kirjoituksiani luet!

Olen ollut poissa useita päiviä tältä kanavalta. Minua on sekoittanut uusi ruokajärjestykseni, jonka sain ystävältäni. Maha on ollut kipeä ja olo on ollut ahdistanut, niinkuin olisin jonkun toisen sisällä. Uskon, että kaikki on johtunut maidon puutteesta. Maitoa olen juonut jokaisena päivänäni. Nyt kuulin, että se kerää limaa hengitysteihini. Hengitystieinfektiot ovat olleet piikki minun lihassani jo kauan. Siispä maito pois! Muutos ei ole helppo.

Rakas Jumala, opeta mummia syömään oikeita ruokia ja siunaa ruokani, niin että paino laskisi ja lepo ja liikkuminen olisivat oikeassa suhteessa. Meitä on paljon, jotka Sinulta, Isä, tätä taitoa anomme. Auta meitä! Aamen.

Tänä ystävänpäivän aamuna, 14.1.2013, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin, rakas Mummi!

Näissä omissa painonpudotusyrityksissäni olen todennut, että meidät on kyllä luotu aika ihmeellisiksi. Mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Mikä laihduttaa yhtä, ei laihdutakaan toista. Sitkeästi vain on opittava kuuntelemaan, millä ravinnolla tämä minun kehoni voi hyvin.

Iloa ja voimia tähän päivääsi!

Huopalintu kirjoitti...

Toivottavasti ruokavaliosi tulee tasapainoon. Terveys on niin tärkeä asia. Kiitos blogiystävyydestä.

sylvi kirjoitti...

Paranemiin.
Taivaan Isältä tulee apu.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SINULLE♥

kaisa jouppi kirjoitti...

Rukoilen, että maidon poisjättäminen kävisi kuin vettä vaan. :D
Rukoilen, että olosi paranisi muutoinkin.

Hyvää YstävänILTAA.

Terttumarja kirjoitti...

Olen kuullut myös, että maito lisää limaisuutta joillakin henkilöillä.
Maidon tilalle vettä ja mehuja, kalsiumia saa juustosta ja monesta muustakin ruoka-aineesta.
Onhan Suomessa vara valita, mitä voi syödä ja mitä ei. Tietenkin kukkaronsa mukaan.
Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

Kirsti kirjoitti...

Olen huomannut, että ruokavalion muutosyritykset tuottavat minulle ahdistusta myös. Sinulla on mielenkiintoinen tuntemus, kuin olisi toisen sisällä. Mielestäni itseään on lupa kuunnella. Nuo tuntemukset kertovat jotain meille itsestämme.
Minun pitäisi radikaalisti muuttaa ruokavaliota. Vaikealta tuntuu.
Terveisin Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakkaat myötäelävät ystäväni, nyt olen tullut järkiini. Olen elänyt tämän pitkän elämäni maitoa juoden, ei se voi olla syy poskiontelo-ongelmiini tänään. Ongelma on se, että näin vanhalta ei oteta enää kontrollikuvia ja nestepinnat poskionteloissa jäävät muhimaan. Raha ratkaisee! Mummi