maanantai 19. toukokuuta 2014

Isä kuulee ja vastaa

Rakas Lähimmäiseni, tänään kiitän Taivaallista Isääni yllätyslahjoista! Mustikkapansaani on ollut kovien pakasten armoilla. Tänä vuonna on peittäminen jäänyt. Surin jo nuput kuolleiksi. Muutamana päivänä olen vienyt pansaalle vettä. Eilen seinän suojassa kasvavat nuput aukesivat. Kiitos, Isä, Sinä varjelit ne pakkaselta! Muistithan metsänkin mustikat, että kaikille riittää mustikoita talveksi!

Eteisvärinä on ollut poissa kaksi ja puoli vuotta. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vanha sydämeni ilmoitti rasittuneensa liikaa. Eteisvärinä iski yöllä!

Unohdin sälekaihtimet auki. Kun tulin illalla kotiin, olohuoneessa oli 28 astetta. Sydän parka ei kestä kuumuutta! Katsoin vielä TV7:n elokuvan, jossa näkövammaista lasta kaltoinkohdeltiin ja ihmisiä kiristettiin säälimättä. Kysyin itsetäni, miksi katselen tätä? Halusin nähdä, mikä on elokuvan sanoma. Sanoma kuultiin vasta viimeisessä lauseessa. Kun konna sai rahansa, hän halusi kuulla, kuinka varattomat miehet saivat maksettua lunnaansa. Isoisä sanoi: "Rukoilemalla." Hän rukoili ja ystävä toi shekin hänelle. Raaka elokuva oli liikaa sydämelleni. En muistanut, varoitusta: "Älä silmä pieni katso mitä vain!"

Olin sopinut ystävän kanssa moninaisia asioita sunnuntaiksi, ja minäkin rukoilemaan: "Isä, ota tämä minulta pois!" Mutta hakkaaminen vain jatkui. Edessä oli sairaalamatka! Menin suihkuun lähteäksen, mutta kuivatessani itseäni huomasin, että sydän lyö normaalisti. Ylistys ja kiitos Sinulle, Isä, Sinä kuulet ja vastaat joskus heti ja yllättäin!

Tänä aamuna, 19.5.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mummi!

Joskus aina piiphadan näillä sivuillasi, KIITOS näistä!:)

Saanko kysyä sinulta yhden kysymyksen?
Tuolla alempana kirjoitit, että pelastus on lahja:) Olen itsekin uskosssa, mutta mm. siskoni ei..Minua on pelastusasia askarruttanut jo jonkin aikaa ja tiedän, että hyvä Jumala voi tehdä ihmeitä myös niiden läheisteni kohdalla, jotka eivät (vielä)usko. Mutta jos se on lahja...eikö Jumala voi antaa sitä uskoa ihan jokaiselle? Niin, että jokainen varmasti pelastuisi...

Kiitos jo etukäteen!♥

Siunausta ja ihana kuulla, että voit jo paremmin!:)

Tt. Huolissaan oleva lähimäinen

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, vastaan Sinulle mielelläni sen mukaan minkä olen Jumalan sanasta omaksunut. Rukoilen, että Pyhä Henki antaa sinulle oikean tiedon. Jumala kutsuu ihmistä pelastukseen. Alkaa etsikkoaika, joka on kaikilla erilainen. Jeesus on tullut maailmaan palastamaan kaikki ihmiset Jumalan lapsiksi. Hän antoi henkensä Golgatan ristillä ja hänen pyhä verensä vuosi maahan meidän syntiemme tähden. Hän voitti kuoleman ja lunasti meille iankaikkisen elämän. Tämä on se lahja, jonka Jeerus meille antaa. Hänen verensä pesee meidät puhtaiksi kaikista synneistä. Jeesus seisoo sydämen ovella ja kolkuttaaa, jos jouku avaa oven Jeesus tulee sydämeen asumaan Pyhän Hengen kanssa ja uudestisynnyttää, vanhurskauttaa, ihmisen. Jeesus antaa uskon. Näin ihmisestä tulee Jeesuksen seuraaja Taivasten valtakunnan kansalainen. Ihminen itse päättää ottaako hän vastaan tämän ilmaisen armon, lahjan, jonka Jeeus meille ristillä valmisti. Se on ilosanoma Jeesuksesta!

Minä suosittelen lämpimästi: Ota vastaan Herra, Jeesus Kristus, Vapahtajasi, pääset Isän syliin lepäämään. Saat sisäisen rauhan! Kerro Jeesuksen työstä omassa elämässäsi sisarellesi. Jeesus kutsui meidät kertomaan mitä olemme nähneet ja kuulleet! Herra siunatkoon Teitä! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vastaus, Jumala antaa vapauden ihmiselle vastaanottaa losanoma Kristuksesta, se on täysin vapaaehtoinen mutta edelleen lahjana, joka annetaan ihmiselle, joka sitä janoaa, etsii ja odottaa. Etsivä löytää, kolkuttavalle ovi avataan.