perjantai 30. toukokuuta 2014

Pyhä Henki, vahvistaja

Rakas Lähimmäiseni, onnellista juhlapäivää! Sateenraikas päivä on Teille valmistettu! On aihetta kiittää ilmojen Luojaa!

"Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla." Room.8.26.

Päivän lause johdattaa meidät Roomalaiskirjeen kahdeksanteen lukuun. Se on kannustava ja vahvistava luku, hyvä turva omistaa, jos Raamattu otetaan pois. Tämä luku todistaa meille, mikä rikkaus meillä on Pyhässä Hengessä, joka meissä asuu. Hän kirkastaa Kristuksen työn, Hän avaa Jumalan Sanan, Hän on puolustaja ja opettaja, lohduttaja ja vahvistaja. Jeesus, vapahtajamme toimii elämässämme ja keskuudessamme Pyhän Hengen kanssa. Rakas, ystävä, lue koko luku siunaukseksesi!

Rakas Jumala, tänään kiitämme Pyhästä Hengestä, jonka Jeesus lähetti sydämeemme asumaan. Opeta, Isä, meitä elämään niin ettemme murehduta Pyhää Henkeä, vaan kuuntelemme tarkalla korvalla mihin Hän meitä johdattaa. Kiitos Pyhä Henki, että vahvistat uskoamme ja luottamusta Jumalan huolenpitoon. Ole kiitetty, kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 30.5.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja mahtavia kohteita.
Kiitos aihe; miehelläni ollut koko kevään korkeat tulehdusarvot yli 100 Crp sekä hillitön yskä eikä ikään lääkekuuri ole purrut.Laitoin eilen rukouspyynnän tv7 3 h rukousohjelmaan ja tänään sairaalasta tuli tekstiviesti, että crp laskenut ekan kerran 69.
Kiitos Jumalalle!
Pyydän rukoilemaan, että nyt sairaus poistuisi ja pääsisimme lähtemään Samokselle, josta tarkoitus lähteä Patmos saarelle.
Kiitos jo etukäteen.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, rukoillaan, että miehesi paranee ja pääsee suunnittelemallenne lpmamatkalle kanssasi. Kiitos Jumalalle, että Hän kuuli TV7 rukouksen. Pyydetään paranemista Jeesuksen nimessä.Aamen. Mummi