keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ylistä Jumalaa!

Rakas Lähimmäiseni, joka päivä näemme luonnossa Jumalan rakkaudentöitä. Hän antaa pensaat täyteen kukkia, joista kypsyvät maukkaat marjat meidän talvivaraksemme. Meille Hän on antanut tehtävän viljellä ja varjella maata. Mikä vastuu, mikä luottamustehtävä! Ilo sydämessä saamme hoitaa omaa palstaamme ja katsella, kuinka Jumala luo uutta!

Jumalan rakkaus meitä luotujaan kohtaan huipentui Golgatan ristillä. Jumala lähetti Poikansa maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset Jumalan lapsiksi. Kaikki eivät kuule ilosanomaa Jeesuksesta. Kuuntele Sinä ja usko evankeliumi: Jeesus ristiinnaulittiin. "Hän kuoli ja haudattiin ja nousi kolmantena päivänä kuolleista." Hän voitti kuoleman. Hän kuoli meidän syntiemme tähden. Sydänverellään Hän pesee meidät puhtaiksi synneistä ja johdattaa meidät Pyhän Isän yhteyteen. Meistä tulee Jumalan valtakunnan kansalaisia ja Jumalan lapsia ja perillisiä. Jeesus hoitaa meítä Pyhän Hengen kanssa. Olemme löytäneet oikean paikkamme maailmassa, elämän Jumala-yhteydessä ja Jumalan armolahja meille on iankaikkinen elämä Isän luona.

Psalmissa 98 ylistetään Jumalaa: "Veisatkaa Herralle uusi virsi, sillä hän on ihmeitä tehnyt. Hän on saanut voiton oikealla kädellänsä ja pyhällä käsivarrellansa. Herra on tehnyt tiettäväksi pelastustekonsa, hän on ilmaissut vanhurskautensa pakanain silmien edessä. Hän on muistanut  armonsa ja uskollisuutensa Israelin heimoa kohtaan; kaikki maan ääret ovat nähneet meidän Jumalamme pelastusteot.

Kohottakaa riemuhuuto Herralle, kaikki maa iloitkaa ja riemuitkaa ja veisatkaa kiitosta. Veisatkaa Herran kiitosta kanteleilla- kanteleilla vaskitorvilla ja pasunen äänellä. Kohottakaa riemuhuuto Herran, kuninkaan edessä. Pauhatkoon  meri ja kaikki mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat. Paukuttakoot käsiänsä virrat ja vuoret yhdessä riemuitkaat Herran edessä; sillä hän tulee toumitsemaan maata. Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti ja kansat oikeuden mukaan."

Tänä aamuna, 22.5.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: