sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Jumalan läsnäolossa

Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin Teuvon hautajaispäivän aamuna, ihmeellinen rauha oli sydämessäni. Jeesus hoiti Pyhän Hengen kanssa! Vasta sitten, kun menin siunauskappeliin ja näin arkun kukkineen, suru purkautui valloilleen. Siinä on rakkaani maallinen maja valmiina siunattavaksi maan multaan.

Siunaustilaisuus oli kaunis ja hoitava tilanne meille läheisille, jotka olimme läsnä. Oli turvallinen Jumalan läsnäolon hoitava ilmapiiri. Lauloimme: ”Kosketa minua Henki, kosketa kirkkaus!” Pastori siunasi Teuvon Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen odottamaan jälleennäkemisen aamua. Uskon, että tapaamme vielä Teuvon kanssa Isän luona! Se tuo turvallisuutta tuleviin päiviin. Nyt Teuvo on poissa, mutta Isä rakastaa, Jeesus armahtaa ja Pyhä Henki johdattaa askeleitani täällä. Tästä turvallisuudesta kiitän hyvää Jumalaa! Kiitän siitä, että rakkaat poikani perheineen elävät lähellä, kännykän soiton päässä. Kiitän siitä, että on seurakuntayhteys ja ystävät kaikkialla. Kiitän Teitä kaikkia muistamisesta ja esirukouksista surussani!

”Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla. Herra seurakunnassansa aina hoitaa lapsiansa. Armonsa hän heille antaa, käsillänsä heitä kantaa. Käsistä ei väkevistä mikään heitä irti riistä. Omakseen hän heidät osti, kuolemasta eloon nosti. Milloin murheet heitä kohtaa, niiden alla Herra johtaa, ilon lohdun antaa heille, uuden voiman uupuneille. Iloitse siis auttajasta, Herran kansa, Jumalasta! Maahan lyö hän vainoojamme, sanansa on voimanamme. Käyköön myöten taikka vastaan, eipä Isä hylkää lastaan. Herra ohjaa parhaaksemme kaikki vaiheet päiviemme.” Virsi 397.

Tänä aamuna, 20.2.2011, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Jeesus sinua siunatkoon.
Olet ollut esirukouksissa.

Oli hyvä lukea, kuinka Herra teitä omaisia lohdutti ja kantoi surussanne siuaustiilaisuudessa.

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas, kiitos myötäelämisestä! Uskotko, että tämä bloki on ollut lohdutuksen paikka, kun on nähnyt, kuinka olette olleet mukana ja tiedän, että on monia, jotka elävät mukana, mutta eivät kirjoita mitään. Kaikille Teille siunaavat kiitokset Mummilta!

Nurkkalintu kirjoitti...

Jumalan rauhaa ja siunausta.
Voimia ja lohtua.

"Herra ohjaa parhaaksemme kaikki vaiheet päiviemme."
Kiitos Herrallemme!

sylvi kirjoitti...

Sinä turvaat Jumalaan ja se huokuu sinusta meille toisillekin.
Kiitos kun olet olemassa.
siunausta

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Nurkkalintu ja Sylvi, kiitos tuestanne ja kauniista sanoistanne! Jeesuksen armo on suuri lahja meille heikoille ja Jumalan rakkaus on suurempi kuin ymmärrämme. Iloitaan siitä, että Hän valitsi meidät! Mummi