keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Rukoillaan esivallan puolesta

Rakas Lähimmäiseni, Herään kello viisi. Kun katson ulos, siellä sataa taivaan täydeltä. Onkohan tämän kesän juhannussää sateinen monien harmiksi? Luonto tarvitsee sadetta. Toivotaan ja rukoillaan sitä, että juhannukseksi kirkastuisi!

Viime päivien puheenaiheet uutisissa ovat olleet masentavia. Hallitusta rakennettiin tähän maahan urakalla viikkokausia ja nyt kun se on syntymässä se tuomitaan jo ennenkuin se aloittaa tehtävänsä. Tekisi mieli sanoa: " Antakaa heille työrauha!"

Meidän uskovien tehtävä on rukoilla viisautta ja ymmärrystä päättäjille joka päivä. Heidän tehtävänsä on vaikea, Jumala voi heitä ja maatamme auttaa!

Paavali puhuu meille selviä sanoja Roomalaiskirjeen 13 luvun alussa: " Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa. Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa. Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat kiitosta. Se on Jumalan palvelija, joka toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen. Siksi on suostuttava esivallan alaisuuteen, ei vain rangaistuksen pelosta, vaan myös omantunnon vaatimuksesta. Sen vuoksi te verojakin maksatte, sillä viranomaiset ovat Jumalan palveluksessa, kun he hoitavat tehtäviään. Antakaa jokaiselle se, mikä hänelle kuuluu: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia."

Rakas Jumala, opeta meitä tukemaan maamme uutta hallitusta rukoilemalla joka päivä heidän puolestaan. Opeta meitä siunaamaan heitä vaikeassa tehtävässään ja aseta salvat suuhumme, ettemme moittisi ja tuomitsisi heitä. Kiitos Herra, että olet antanut meille hallituksen, joka pitää huolen maamme asioista. Parhaansa mukaan he yrittävät hoitaa kaikkien asioita. Siunaa ja varjele heitä, Rakas Taivaallinen Isämme! Aamen.

Tänä aamuna, 22.6.2011, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hyvää huomenta.
Täällä ei juuri sada, mutta on pilvistä.

Kiitos sinulle kirjoituksesta.
Rukollaan esivallan puolesta.
Näin äitinikin opetti meitä jo pienenä.
Kiitos kun sain rukoilla kanssasi.
Isän käteen
sylvi

Kirsti kirjoitti...

Aamen!
Kiitos ytimekkäästä kirjoituksestasi!
Siunausta sinulle!
Terveisin Kirsti2

Anonyymi kirjoitti...

Löysin nyt tämän blogin.
Olin niin iloinen kun luin tätä muutaman päivän ajalta ja puhetapasi puhutteli minua-ihan kuin olisit vierelläni jutellut näitä asioita!

Rukoillaan maamme päättäjien puolesta ja muutenkin Suomen puolesta.
Seija

Kirsti kirjoitti...

Aamen!
Rukoillaan esivallan puolesta joka päivä. Päättäjät tarvitsevat rukoustamme ja siten teemme Jumalan tahdon.
Kiitos Mummi kirjoituksestasi.
On ihanaa,kun taas olet täällä kanssamme,siinäkin on kiitosaihe

Siunausta♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat lukijani, erityisesti te tämän aamun keskustelijat: Sylvi, Kirsti 1 ja Kirsti 2 ja uusi ystäväni Seija. Iloitsen siitä, että rukoilemme yhdessä rintamassa päättäjien puolesta. Jumala antakoon heille viisautta vaikeissa tilanteissa, että maamme ja kansamme tulevaisuus turvataan. Olkaa siunatut, rakkaat kaikki! Uskovien yhteys on yksi iso kiitosaihe! Mummi