lauantai 5. marraskuuta 2016

Airi Pääsi Jeesuksen luo 4.11.2016 illalla. Kiitämme kaikkia lukijoita, jotka rohkaisitte häntä ja rukoilitte hänen kanssaan! Herra kanssanne!

Jeesus sanoo: Minä olen ylösnousemusja elämä!

Tähän luottaen ja teitä siunaten!

Koko perheen puolesta,

Jari Kekäle, Airin poika


20 kommenttia:

Maaria Perälä kirjoitti...

Lämmin osanottoni mummin koko perheelle. Lohdutuksen, rukouksen ja rakkauden Henki olkoon kanssanne.

pirjo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pekka kirjoitti...

Syvä osanottoni rakkaan Airi mummin poismenon johdosta. Hän oli tärkeä ihminen myös meille blogin lukijoille. Siunauksen toivotus omaisille. Airi on päässyt taivaan kotiin.

Pekka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

Osanottoni mummin perheelle ja läheisille, surun keskelle Jumalan siunausta ja lohdutusta.

t. blogin lukija, jota mummin kirjoitukset ovat siunanneet.

Pirkko kirjoitti...

Hengellinen äitini on perillä,Hän jätti suuren aukon ja myös esimerkin!Hän teki uskosta totta elämällään!Jälleen näkemisen toivossa Pirkko V.

Metsäntyttö kirjoitti...

Eikä... nytkö se sitten tapahtui... Surettaa itsekkäästi, mutta Airilla on lepo! Voimia omaisille surun keskellä!

Metsäntyttö kirjoitti...

Ja kiitos, että kerroitte... ettei meidän lukijoiden tarvitse ihmetellä, missä Airi on!

Unknown kirjoitti...

Lämmin osanottoni Airin perheelle. Olen hyvin kiitollinen kaikista yhteisistä hetkistämme. Jumala rohkaisee meitä sanoin: " Älköön teidän sydämenne olkoon murheellinen älkääkä peljätkö". Tiedämme, että Mummi on tallessa Jumalan luona ja kerran näemme jälleen. Kiitos Taivaan Isälle hänen elämästään ja kaikesta siitä hyvästä, mitä saimme osaksemme hänen kauttaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin osanottoni omaisille. Suru on nyt suuri. Sain tutustua Airiin eräällä junamatkalla. Se oli johdatusta, jos mikä. Aina hän otti lämpimästi vastaan, kun mieheni kanssa poikkesimme. Tänäänkin olimme aikeissa käydä Airia tervehtimässä samalla, kun käymme poikamme perheen luona. Airin tekstejä jäämme ikävöimään. Niitä lukemalla saimme siunaavan avauksen päiviimme.

pau kirjoitti...

Otan osaa Airin perheen suruun, poikien, miniöiden ja lastenlasten, sekä lastenlastenlasten. Airi sai kuolla "saappaat jalassa" - rukoillen ja auttaen meitä monia eri tavoin. Jäämme kaipaamaan häntä. Sydämellisesti!

Vanha Virsi kirjoitti...

Voi ei, tämäpä oli järkyttävä uutinen. Menetys meille ja varsinkin hänen läheisilleen, mutta hän on nyt perillä... Lämmin osanottoni.

Huopalintu kirjoitti...

Osanottoni suruun mummin läheisille.

Hän tuntui niin läheiseltä ja lämpimältä mummilta blogitekstien kautta. Häneltä riitti rohkaisun, lohdutuksen ja kehoituksen sanoja meille kaikille. Taivaassa tavataan.

Unknown kirjoitti...

Lämmin osanottoni teille kaikille Airin omaisille ja läheisille.Tulin eilen matkalta ja kuulin mieheltäni Airin poismenosta. Airi oli ainutlaatuinen! Hänestä heijastui aina sellaista erityista rakkautta muita ihmisiä kohtaan, että sen täytyi välittyä Taivaan Isältä. Olen sydämestäni kiitollinen, että sain tutustua Airiin ja kuulua hänen ystäväjoukkoonsa. Tiedän että hän on nyt päässyt Lopulliseen Kotiinsa. Elän kanssanne surussanne ja toivotan voimia ja Jumalan siunausta teille kaikille! Rakkaudella Airin Seniorikirjoituspajan ohjaaja Maria Manner

Pekka kirjoitti...

Airia kun olen tässä muistellut ja ikävöinyt,niin olen selaillut ja lukenut hänen lämpimiä,rohkaisevia ja voimaannuttavia blogitekstejä. Oli hienoa ja arvokasta kuulua hänen ystäviinsä.

Pekka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kirsti kirjoitti...

Syvä osanottoni omaisille`
Ikävöin häntä ja on tyhjä olo. Blogin ja myös sähköpostin kautta tutustuin Airi mummiin.
Hän auttoi minua vaikeimmassa olossani työuupumuksen jatkuttua vielä eläkevuosinani. Hän rohkaisi ja kannusti minua avioliitossani. Olin jättäytyä sivuun mieheni rinnalta tuntien että en ole riittävän hyvä, vaan olen liian ikävää seuraa. Airi mummin kannustus oli ratkaisevaa! Olen hänelle kiitollinen.
Airi mummi toisti Ehtoollisella käymisen merkitystä. Näin meille on tullut ihanaksi käytännöksi käydä jumalanpalveluksessa mahd. säännöllisesti.
Hänen positiivinen asenteensa hyvinkin haastavissa tilanteissa on antanut erityisen tärkeän esimerkin, joka vaikuttaa edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin osanotto Airin poismenon johdosta. Luin usein lohduttavia ja rohkaisevia raamatuntekstejä ja pohdintoja joita Airi kirjoitteli, koskaan tuntematta häntä henkilökohtaisesti muuta kuin sydämellisenä kristittynä. Airi vastasi lempeästi ja rohkaisevasti jos johonkin hänen tekstiinsä kommentoin. Jumalan Isän huolenpitoa ja lohdutusta teille läheisille, ihanan Airi-mummin omaisille. nm Julia

Conley Tiffany kirjoitti...

Dr Itua ravib minu HIV-i, olen olnud ARV tarbimine 10 aastat. Ma olen olnud valus, kuni tulin üle dr Itua blogides site.I e-posti talle oma üksikasjad minu HIV ja minu asukoht selgitasin iga asi talle ja ta ütles mulle, et ei ole midagi hirmul, et ta ravib mind Ta andis mulle garantii, Ta palub mul maksta esemete eest, nii et kui ma paranen, näitan ma tänulikkust ja andsin tunnistust oma tervendavatest maitsetaimedest, mida ma kavatsen teha sinu ülejäänud HIV-i jaoks. ja muud haigused näevad dr Itua.I head tööd. Ma sain ta ravimtaimi EMS Courier'i teenuse kaudu, kes toimetas oma postkontorisse 5 tööpäeva jooksul. Dr Itua on aus mees ja ma hindan teda tema hea töö eest. ta hindab teda ja ülejäänud mu sõpru ka liiga, on rõõm mulle, et ma olen vaba pillid ja võttes, et rasva belle on nightmare.you mõistate, mida ma räägin, kui teil on sama probleem ma olin olles siis mitte nüüd küll. Ma olen vaba ja tervislik Suur tänu dr Itua Herbal Centerile. Mul on ka tema kalender et ta hiljuti mulle saatis, ta ravib igasugust haigust, nagu vähk, herpes, fibromüalgia, Hiv, B-hepatiit, maks / neerupõletik, epilepsia, viljatus, fibroid, diabeet, Dercum, Copd ja ka tagastama Ex Lover Back. Siin tema kontakt .drituaherbalcenter @ gmail.com Või Whats_app number +2348149277967

Maria kirjoitti...

Olá, bom dia. Eu estou fazendo uma campanha para arrecadar fundos para voltar para minha terra. Porque estou com problema de saúde e gostaria de ficar perto da minha família. Desde já agradeço! muito obrigada... E se você puder colaborar clique no link abaixo:
https://www.kickante.com.br/campanhas/lupus-fibromialgia-nao-consigo-trabalhar