tiistai 1. marraskuuta 2016

Jumalan rauhaa!

Rakas Lähimmäiseni, eilen kolme ystävääni kaipasi luokseni yhteiseen rukoukseen. Kolme  kertaa, kolme erilaista asiaa, veimme Jumalalle tiettäväksi, mielessämme Paavalin kehoitus filippiläisille 4:6-9: "Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän ajatuksenne niin, että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitosen. Tehkää sitä, mitä olette minulta oppineet ja vastaanottaneet, mitä olette minulta kuulleet ja minusta nähneet. Silloin Jumalan rauha on oleva teidän kanssanne."

Kolme kertaa näimme, kuinka Jeesus oli läsnä ja siunasi meitä rukoilijoita ja avasi solmuja ja rauhoitti sydämemme rauhaan, lepoon ja luottamukseen. Ylistys Sinulle, rakas Vapahtajamme!

Rohkaisevaksi rukoukseksi liitän tähän päivään kauan sitten oppimani laulun. Jos osaat laulaa sen, laula se kanssani, tai lue se rukoukseksi, Jeesus armahtaa ja antaa rauhan sydämeen.

"Kaikki saavat tulla armoa omistamaan. Mitä syntiä ollut on sulla. se anteeksi nyt annetaan. Kaikki saavat juoda maljasta sovituksen. Pyhä Henki voi uudeksi luoda ihmissydämen katkeruuden. Kaikki saavat syödä Elämän leivästä nyt. Eivät lyötyä  saattaisi lyödä Hänen kätensä lävistetyt. Kaikki saavat löytää avun ja pelastuksen. sillä lähellä Jumalan pöytää tasavertainen on jokainen. Kaikki muurit kovat Herramme murtumaan saa. Yhtä perhettä kristityt ovat, veli veljeään voi rakastaa. Kaikki saavat jatkaa, kulkuaan nyt iloiten, Herra kanssamme käy samaa matkaa. Hän oppaamme on ikuinen."

Tänä aamuna, 1.11.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: