keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Jeesus antaa voiman.

Rakas Lähimmäiseni, onnellineen hän, joka turvaa Herraan! Eilen tapasin raamattupiirissä ystävän, joka sairastaa vakavaa sairautta, mutta hän suorastaan loisti luottamusta Vapahtajaansa. Hanen parhain ystävänsä on Jeesus. Hän vie kipunsa Jeesukselle ja saa häneltä voiman. Rakas Lähimmäinen, muistetaan, että Jeesus on lähempänä kuin lähin puhelin. Kerrotaan Hänelle murheemme, niin saamme voiman tämänkin päivän haasteisiin! Viedään asiamme Kaikkivaltiaalle, Hän hoitaa meitä parhaiten!

Jaakko Haavio avaa meille Vuorisaarnaa, Jeesuksen ajatuksia Jumalan lapsille:

"Minä sanon teille, älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan, jos joku lyö sinua ooikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku pakottaa sinut yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin."

"Herra Jeesus, me rukoilemme sinua: tule meidän Herraksemme ja kaikkien ihmisten Herraksi. Vapauta meidät omista ajatuksistamme ja auta meitä turvaamaan sinuun ja sanaasi, jonka olet meille antanut. Sinä, joka syntisiltä sait kokea sellaista vastustusta ja kovaa kohtelua, tee meidät sinun laillasi hiljaisiksi ja puhdassydämisiksi, että näkisimme Jumalan ja lähimmäisen ja lähimmäisessämme Jumalan."

Tänä aamuna, 10.2.2016, rakkaudella MummiEi kommentteja: