lauantai 20. helmikuuta 2016

Totuus tekee vapaaksi!

Rakas Lähimmäiseni, talitintit tulevat pieninä laumoina kotipihaani. Vain talipallot ovat heidän suosikkejaan. Ne eivät jaksa hakata auringonkukkia auki, siksi ostin niille kuorittuja auringonkukansiemeniä. Tänään näkee, tekevätkö ne kauppansa. Eilen kävelin paljon liukkailla teillä. Kiitos, Herra, että varjelit kaatumiselta! Kiitän myös Kävelykioskia tasapainoharjoituksista!

Jeesuksen sanat Joh. 8: 32, ovat tänään Juha Vähäsarjan tutkimuksen kohteena: "Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita."

"Totuus on kova kuulla, jos se on kielteinen ja koskee meitä itseämme. Kukapa haluaisi kuulla madonluvut omasta elämästään. Ehkä kokemuksesta tiedämme, kuinka syvältä kylmä todellisuus voi haavoittaa. Sanoilla lyödään lujempaa kuin nyrkillä ja niiden lyönnit paranevat iskuista hitaammin.
Jeesus puhui totuudesta, joka vapauttaa ja tarkoitti itseään. Hän on tie, totuus ja elämä. Jeesus puhuu totuudesta kuitenkin rakkauden silmin karkoittamatta syntistä luotaan pois. Jeesus tietää, mitä ihminen on ja mitä hänen elämäänsä kuuluu. Syntisyytemme tai uskomme heikkous eivät ole hänelle outoa tai ennen näkemätöntä. Jeesuksen totuuden sanoja kuunnellessa heikkokin uskaltautuu avaamaan sisimpänsä, koska totuudenpuhuja puhuu rakkaudesta ihmiseen. Jeesuksen luona ansaitsematon armo peittää ja parantaa totuuden haavat. Meistä tulee armahdettuja, vapaita Jumalan lapsia."

Kiitos Jeesus, että johdatat meidät totuuteen. Epätietoisuus ja luulot vievät epätoivoon. Sinun totuutesi vapauttaa! Tänäkin aamuna! 20.2.2016, Sinua, Jeesus Kristus, kiitämme! Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

kiitos taas hyvästä sanasta.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi, rakas! Rauha Sinulle ja perheellesi sinne Ruotsinmaalle! Mummi