tiistai 2. helmikuuta 2016

Rukoillaan. Isä siunaa meitä!

Rakas Lähimmäiseni, nyt sen jäätikön päälle on satanut märkää lunta! Kuka pysyy pystyssä? Herra varjele meitä ja ole kanssamme kaikessa! Tänä aamuna rukoukseen nousevat kaikki koululaiset, opiskelijat ja lopputöitään ahertavat. Isä, avaa heidän ymmärryksensä, anna siunauksesi! Siunaa kaikkia ylioppilaskokelaita. Siunaa heidän tietonsa! Kaikki me läheisyyttäsi ja apuasi kaipaamme. Tässä olemme, kuohuvan maailman keskellä, laupias Isä!

Jorma Laulaja puhuu meille 2.2. kynttilänpäivästä, joka oli viime sunnuntaina: "Keskiajalla oli tapana, että kynttilänpäivänä siunattiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Enää ei niin tehdä, mutta tänään, alkuperäisenä kynttilänpäivänä, tule Jumalan valoon ja sulje itsesi hänen siunaakseensa.
Kristillisen kirkon terapiaa on se, että vuodatat Jumalalle sydämesi. Muista elämäsi valon tuojia ja kiitä heistä Jumalaa. Tuo hänelle tarpeesi ja huolesi. Tunnusta syntisi ja sano: Syvyydesta minä huudan sinua, Herra, kuule minun ääneni." Sen pyynnön Jumala kuulee.

Jumala, valaise minut valollasi,ympäröi siunauksellasi perheeni, kanna laupeudellasi omaisiani. Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää. Jos sanomme elävämme hänen yhteydessään, mutta vaellamme pimeässä, me valehtelemme, emmekä seuraa totuutta. Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. 1 Joh. 1;5-7."

Rakas Lähimmäiseni, uskotaan omaksemme tämä emeriituspiispa Jorma Laulajan siunaus!
Tänä aamuna, 2.2.2016, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

vastaako Jumala kaikkiin rukouksiin?

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi. Jumala kuulee kaikki rukoukset. Hän vastaa omalla tavallaan. Joskus vastaus ei ole meidän toiveemme mukainen, koska Hän tietää parhaiten, mikä meille on tarpeen. Joskus vastausta ei huomaa, mutta sekin voi olla vastaus Jumalalta. Jumala tietää, mitä me tarvitsemme. Hän pitää meistä omistaan huolen! Luotetaan ja kiitetään! Mummi.

mummi kirjoitti...

Vielä Anonyymille! Jumala siunaa jokaista, joka tulee rukoukseen Hänen kasvojensa eteen. Tästä lähti tuo otsikko liikkeelle. Mummi