tiistai 16. helmikuuta 2016

Kiitos, Jeesus, että Sinä valitsit!

Rakas Lähimmäiseni, kiitollisuus täyttää sydämeni, kun ystävät tulevat ja auttavat mummia näiden koneiden kanssa. Eilen ystävät aterioivat kanssani ja kun he lähtivät, osaan käsitellä tv:täni aivan uudella tavalla ja kuulen radiostani haluamaani ohjelmaa. Viime viikolla ystävä uudisti parikymmentä vuotta palvelleen imurini tehokkaaseen imuun ja lapsenlapseni auttoi pankkiasioissa. Näin ystävät auttavat avutonta mummia. Kiitos, että autatte!

Jumalan edessä olisimme täysin avuttomia, jos Jeesus ei olisi tullut pelastamaan meitä. Juha Vähäsarja avaa tänään meille Sanan Joh.15:16: "Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte paljon hedelmää joka pysyy."

"Nämä Jeesuksen sanat ovat heikon kristityn suuri lohtu. Niille, jotka ovat väsyneet olemaan vahvoja uskovia tai jotka ovat tehneet ratkaisuja Jumalan puoleen kerta toisensa jälkeen tehdäkseen niitä kohta taas uudelleen, sanat ovat kuin huutomerkki: lopeta loputon yrityksesi pelastaa itsesi olemalla kelvollinen ja Jumalan rakkauden arvoinen! Jumala ei rakasta sinua siksi, että olisit niin rakastettava tekojesi tähden, Olet sitä siksi, että Jumala on sinut suunnitellut ja tehnyt. Eikä Jeesus pelastanut sinua sinun hurskautesi tähden, vaan kuoli ristillä sinun syntiesi vuoksi. Etkä sinä ole tullut kristityksi siksi, että olet valinnut Jumalan, vaan siksi, että Jeesus itse valitsi sinut omakseen. Tuhansien joukosta juuri sinut, miksi? Siksi, että hän itse niin päätti. "Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät."

Kiitos, Jeesus, että Sinä valitsit! Tänä aamuna, 16.2.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: