maanantai 7. helmikuuta 2011

Jälleennäkemisen toivo

Rakas Lähimmäiseni, eilen Jumala näki hyväksi kutsua rakkaan Teuvoni taivaan kotiin. Se oli rukousvastaus, sillä monta kertaa rukoilin, kun näin hänen tuskansa, ota, Jeesus, Teuvo luoksesi lepoon. Nyt hän on luonasi, Jeesus, Sinä hoidat häntä parhaiten. Teuvolta ovat tuskat, kivut ja taakat poissa, hän lepää sylissäsi, Jeesus, Lunastajamme!

Kun olin Teuvon luona yksin, hänen toiseksi viimeisenä päivänään, lauloin hänelle yhtä ainoata laulua, jonka muistin: ” Sua Jeesus rakastaa, Raamattu sen ilmoittaa, vaikka olet heikkokin, Hän sua hoitaa hellimmin. Sua, Jeesus rakastaa, sua Jeesus rakastaa, sua Jeesus rakastaa, niin Sana opettaa.” Vaikka kuinka muistelin, mitä muita lauluja voisin laulaa, aina tuli tämä sama laulu. Lauloin sitä lukemattomia kertoja peräkkäin. Teuvon viimeisenä elinpäivänä Jari, poikamme siunasi isänsä, kun jätimme hänet sairasvuoteelleen ja minäkin sain siunata hänet Jeesuksen hoitoon. Teuvo oli yksin, kun Jeesus nouti hänet Taivaan Isän kotiin. Kun hoitajat tulivat, hän oli vielä lämmin, mutta henki oli jo lähtenyt. Emme ehtineet hänen vierelleen, mutta Jeesus hoiti häntä parhaiten.

Kun soitin aamulla ja hoitaja kertoi suruviestin, sydän oli pakahtua siitä uutisesta. Teuvo on poissa elämästäni. Viisikymmentä vuotta saimme yhdessä taivaltaa ilot ja surut, myötä ja vastoinkäymiset. Taivaallinen Isä on siunannut matkaamme joka päivä. Nyt on aika kiittää siitä, että Isän kodissa on sija Teuvolle ja minullekin, kun Jeesus kutsuu minut pois. Tuota kutsua odotan, sillä jälleennäkemisen toivo on totta tässä hetkessä. Isä, auta minua tässä ikävässä!

Tänä aamuna, 7.2.2011, rakkaudella Mummi

14 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Jeesus antaa lohdutuksen.
Hän antaa turvan.

Syvä osanottomme sinulle mummi ja perhekunnallesi.

Kaisa ja Mauno

Anonyymi kirjoitti...

Jää lähelleni, Jeesus, jää kaikkiin vaiheisiin, myös luopuseen, lähtöön, suruihin suurimpiin. Vain sinä, Herra, kannat ja meidän kasvaa annat armosi turvissa.

Näillä virren 464 rukouksen sanoin osanottomme ja siunaustoivotus meiltä kaikilta.

Anna-Liisa N.

Anonyymi kirjoitti...

siis "luopumiseen"

Terttumarja kirjoitti...

Lämmin halaus Sinulle, Mummi.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa,
sillä sinä olet minun kanssani".
Ps. 23:4

Nurkkalintu kirjoitti...

Lämmin osanottoni Sinulle ja perheellesi.

Siunausta ja voimia surun ja ikävän täyttämiin päiviinne.

Kirsti kirjoitti...

Sinä olet jättänyt rakkaasi Kolmiyhteisen Jumalan huomaan.

Hänellä on hyvä olla.

Sinä rakastat Jumalaa joka näkee miehesi. Te olette siten yhdessä. Jeesus antakoon sinulle lohdutuksen.

Rakkain, sinua muistavin terveisin Kirsti2.

mummi kirjoitti...

Rakkaat lukijani, Kaisa, Anna-Liisa, Anonyymi, Rosina, nurkkalintu ja Kirsti2! Kiitos Teiklle kauniista lohdutuksen sanoista. Te olette Jumalan työtovareita, kun lohdutatte murheellista mummoa. Herra siunatkoon Teidänkin päivänne! Mummi

sylvi kirjoitti...

Lämmin osanottoni.
Taivaan Isän runsasta siunausta sinulle.

Herra, Sinä ohjaat matkamme kulun
sinä määräät päiviemme luvun
Sinä panet kaikelle rajan
kannat myös yli vaikean ajan.

Rakkaasi no siellä vastassa kun on sinun aikasi lähteä.

Kirsti kirjoitti...

Lämmin osanottoni sinulle,olet siunannut miehesi Jumalan huomaan,rakkaan Jeesuksen käsivarsille.
Rakas Mummi Hän antaa sinulle lohdutuksen suuressa surussasi.
Sinua siunata tahdon...

Kirsti ja perhe

mummi kirjoitti...

Rakkaat, Sylvi ja Kirsti, kiitos lohdutuksen sanoistanne! Teuvollani on nyt kaikki hyvin. Jeesus hoitaa häntä, kaikki kivut ja tuskat ovat poissa. Koetan oppia kiittämään. Ikävää on itkettävä kyynelin, mutta uskon, että Isä kuivaa kyyneleeni rakkaudessaan ja jälleennäkemisen toivossa. Mummi

pau kirjoitti...

Sinä jaksoit tulla kirkkoon samana päivänä, kun rakkaasi oli lähtenyt tästä maailmasta. Siellä seurakunnan keskellä sinua kannettiin ja sait olla samassa ehtoollispöydässä kuin rakkaasi ajan rajan tuolla puolen.

Kannamme sinua surussasi, rakas ystävä.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi rakas, myötäelämisestäsi! Mummi

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Kirsti, lohdutuksestasi ja siunauksista! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, se oli paras paikka minulle sinä iltana. Sain olla Teuvon kanssa ehtoollisella. Kiitos tuestanne, rakkaat ihmiset! Mummi