perjantai 24. kesäkuuta 2011

"Te saatte sen"

Rakas Lähimmäiseni, sateenraikas aamu on vastassani ulko-ovella. Alppiruusut loistavat violetteina ja hennon vihreinä uudesta kasvusta. Kesän kaunein näky on edessäni! Kiitos Isä kaikista kesän kukista, lempikukistani koiranputkistakin, jotka hohtavat valkeina teiden varsilla. Nuo hennon-voimakkaat koiranputket ovat minua aina kiehtoneet. Olen yrittänyt niitä maalata, mutta harvoin onnistuu edes sinne päin. On juhannusaatto, rakkaat ovat lähteneet. Teuvoa ikävöin.

Päivän sanassa on Jeesuksen lupaus. Kirjoitan sen muistutukseksi meille: "Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin pyytäkää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkkaus tulee julki, että te kannatte runsaasti hedelmää ja niin osoitatte olevanne opetuslapsiani. Joh. 15.7-8.

Rukousvastaukset, pienet ja isot, saavat sydämen riemuitsemaan ja kiittämään kuulevaa ja rakastavaa Isää. Kristityn hedelmätkin ovat Jumalan rakkauden synnyttämiä. Jeesus sanoo: "Ilman minua te ette voi mitään tehdä." "Siinä minun Isäni kirkkaus tulee julki, että te tuotatte runsaasti hedelmää ja niin osoitatte olevanne opetuslapsiani." Jeesukseen ankkuroituminen joka aamu pitää meidät Pyhän Hengen yhteydessä ja Isän sylissä. Meidän apumme on lähempänä kuin lähin puhelin. Kun Jeesus on sydämessämme, voimme huokaista Hänelle kaikki tarpeemme ja Hän välittää ne Isälle. Tämä yhteys ja sanan parantava voima on kristityn jokapäiväinen eväs ja siunaus. Pidetään niistä kiinni, rakkaat Lähimmäiseni!

Rakas Jumala, anna Pyhän Hengen kirkastaa meille joka aamu Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen salaisuus, että Hän päästää meidät kaikesta pahasta ja sitoo meidät Sinun sanaasi ja rakkauteesi maahanvuotaneen verensä sinetillä. Kiitos, että et jätä meitä heikkoja ja horjuvia, vaan kuulet aina kun Sinua avuksi huudamme! Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 24.6.2011, rakkaudella Mummi

7 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Tosi hienoa, että olet mummi taas "linjoilla". :))
Oikein hyvää Juhannusta!

sylvi kirjoitti...

Kiitos rukouksesta.
Oikein siunausrikasta Juhannusta sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Voisi sanoa:Amen tämän päiväiseen ja eiliseen tekstiisi.
Uutena lukijana aloitin lukemaan ihan ensimmäisiä tekstejäsi ja luen niitä sitä mukaa miten aika sallii-samalla seuraten aina uusinta kirjoitustasi.

Sydämmeni iloitsee tästä blogista!
Tälläistä olen kaivannut.
Suoraa puhetta,Kiitosta Jumalalle ja ihmeistä hienoa lukea koska joskus sitä unohtaa että Jumala tekee ihmeitään, vaikka tekee omassakin elämässä.


Siunattua Juhannusta ja Jeesus tuokoon iloa sydämmeesi! Seija

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua juhannusta mummille! toivottelee Hellevi Lepikosta

mummi kirjoitti...

Juhannusiloa, ja luonnosta nauttimista kaikille Teille, rakkaat lukijani! Iloitsen siitä,että jaksatte kannustaa ja elää mukana. Ilo tavata Sinutkin Rosina pitkästä aikaa. Sylville kiitos uskollisuudesta. Seija, Sinä, uusi ystäväni, anna kommentteja, että tulee keskustelua. Helleville kiitos viimeisestä! Airi Inkeri

Kirsti kirjoitti...

Luonto on kaunis sateenraikkaassa aamussa,kukat ovat niin suloisia!

Kiitos kirjoituksestasi,rukous siunasi minua.
Hyvää Juhannuspäivää Mummi!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, ilo kuulla, että tulit siunatuksi. Sinulle rukoilen kivuttomia päiviä ja nuoria muistan myös päivittäin. Herra kanssanne kaikessa! Mummi