sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Herran huoneessa.

Rakas Lähimmäiseni, tämä yö on taas se joka toinen yö, kun ei nukuta. Olen muistanut rukouksissani Sinua, lähimmäiseni, missä päin maailmaa oletkaan, Saaraa, ja kaikkia leikkaukseen valmistuvia ja kaikkia, jotka sairastavat. On ollut aikaa rukoilla, kun uni viipyy. Nyt mummi taas muistaa, kuinka vaikeaa on, kun ilma ei mahdu keuhkoihin. Silloin kaipaa esirukousta. Jeesuksen nimessä saamme kaikkia sairaita muistaa.

On lepopäivä. Seurakunnissa päivän aihe on Herran huoneessa. Hurskaan matkamiehen ikävä Herran esikartanoihin, teksti Psalmista 84, jakeet 2-5, tuo eteemme Vanhan testamentin ylistyksen: " Kuinka ihanat ovat sinun asuinsijasi, Herra Sebaot! Minun sieluni ikävöitsee ja halajaa Herran esikartanoihin, minun sieluni ja ruumiini pyrkii riemuiten elävää Jumalaa kohti. Löysihän lintunen majan ja pääskynen pesän, johon se poikasensa laskee: sinun alttarisi, Herra Sebaot, minun kuninkaani ja minun Jumalani. Autuaat ne, jotka sinun huoneessasi asuvat! He kiittävät sinua alati. sela."

Virren 195 sanoilla me ylistämme: Yhdytkö lauluuni? "On riemu kun saan tulla, sun, Herra, temppeliis, sun porteistasi käydä sisälle pyhyyksiis. Polvesta polveen täällä soi ylistyksesi, sieluihin vuotaa rauha ja siunauksesi. Oi rauha Siionille, kansalle Jumalan, se uhraa kiitostansa, sen kanssa vaellan. Tuot julki tuomiosi, tahtosi ilmoitat, armolla, totuudella synnistä puhdistat. Jumalan seurakunta, puolestas rukoilen ja armon alttarille käyn kanssa pyhien."

Kiitos. rakas Jeesus siitä, että olet antanut meille seurakunnan, jossa Sinä ruokit meitä Sanallasi ja annat ehtoollisella ruumiisi ja veresi syntiemme anteeksiantamiseksi. Kiitos Pyhän Hengen yhteydestä ja Isän Iankaikkisesta rakkaudesta! Aamen

Tänä aamuna, 4.1.2015, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: