tiistai 27. tammikuuta 2015

Huuda avuksesi Jumalaa!

Rakas Lähimmäiseni, uusi ystäväni amppu pyysi minua antamaan vinkkejä siitä," kuinka pääsee Jumalan lähelle ja ehkäpä luokse".

Rakas amppu, olen kirjoittanut kuusi vuotta tätä blogiani ja olen halunnut koko ajan vastata tähän kysymykseen, mutta et usko, kuinka vaikealta tuntui nyt vastata suoraan kysymykseesi. Nyt olen ollut polvillani Isän edessä, Jeesus johdattakoon Pyhän Hengen kanssa sanojani, kun yritän Sinulle vastata!

Siitä olen varma, että Jumala kutsuu Sinua, kun näitä kyselet. Olet hyvällä paikalla! Jumalalla on puhelinnumero: Psalmi 50:15, jossa Hän vastaa jokaiselle etsivälle. Sinäkin voit sen vastauksen löytää: "Avuksesi huudä minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua ja sinun pitää kunnioittaman minua."
Huomaat, että Jumala on valmis auttamaan jokaista, joka Häntä avuksensa huutaa!

Jumalalla on pelastus valmiina jokaiselle ihmiselle. Hän lähetti rakkaan Poikansa maailmaan pelastamaan meidät synneistämme, jotka pitävät meidät erossa Jumalasta. Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden Golgatan ristillä. Hänen Pyhä verensä pesee sydämemme puhtaaksi, Jumalalle kelpaavaksi, vaikka syntimme olisivat kuinka suuret tahansa. Muistatko ristin ryövärin? Hänkin sai armon Jeesukselta! Jeesus nousi kuolleista kolmantena päivänä. Hän voitti kuoleman, että mekin saamme elää iankaikkisesti Isän luona. Jeesus on meidän Pelastajamme!

Jeesus tulee Pyhän Hengen kanssa jokaisen luokse, joka Jumalaa avuksi huutaa. Hän on ystäväsi, voit kertoa Hänelle kaiken, salaisetkin asiat, koska Jeesus tietää jo ne. Vapauteen Jeesus meidät vapauttaa! Tunnet sydämessäsi ilon, kun taakkasi on poissa. Sinusta on tullut Jumalan lapsi ja taivaan perillinen.

Jeesus sanoo Sinulle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka uskoo minuun ikinä kuole," Uskotko sen?

Jumalan lapsena saat kertoa lähimmillesi miksi ilo on tullut elämääsi. Jeesus vapautti synneistä! Etsi itsellesi seurakunta, jossa saat kuunnella Jumalan sanaa ja käydä ehtoollisella. Pyhä Henki johdattaa Sinua ja seurakuntayhteydessä saat kasvaa ja vahvistua. Kotonakin saat koska tahansa rukoilla Isää Jeesuksen nimessä ja lukea Raamattua. Pyhä Henki kirkastaa Sanan niin, että tulet ravituksi.
Turvallista taivasmatkaa Sinulle! toivoo Mummi

Tänä aamuna, 27.1.2015.


4 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Siunausta sinulle Mummi! Olet ollut uskollinen tässä tehtävässä ja olet rohkaissut monia jakaen sitä mitä olet itse saanut.

Nimetön kirjoitti...

Ampulle tämä sana Jeesukselta, että joka hänen tykönsä tulee, sitä hän ei heitä ulos.

mummi kirjoitti...

Rakas amppu, voit tietysti mennä papin tai luotettavan uskovan luo. Hän vahvistaa Sinua ja todistaa syntisi anteeksiannetuiksi. Mummi

mummi kirjoitti...

Kiitos Metsäntyttö ja Anonyymi! Mummi