tiistai 20. tammikuuta 2015

Sydämemme kiittää Sinua, Jeesus!

Rakas Lähimmäiseni, joululoma on päättynyt! Tänään saimme jumpata ja polkea taas kuntosalilla. On se hyvä, että Vaasan kaupunki järjestää ikäihmisille kuntoilua! Paljon enemmän kaatuisimme, jos tuota apua ei meillä olisi. Kaunis kiitos kaupungille!

Juha Vähäsarja on tänään meidän pelastuksemme polttopisteessä. Hän on Jeesuksen ristillä, silloin kun tuska oli suurin! Silloin Jeesuksen tuska purkautui huudoksi Isälle! Mennään mekin kuulemaan: "Mutta keskipäivällä, kuudennen tunnin aikaan, tuli pimeys koko maan ylle, ja sitä kesti yhdeksänteen tuntiin saakka. Yhdeksännen tunnin vaiheilla Jeesus huusi kovalla äänellä: "Eeli, Eeli,lama sabektani?" Se merkitsee: Jumalani,Jumalani,miksi hylkäsit minut?" Matt: 27:45-46.

On sanottu, että Golgatan ristillä roikkui ainoa ihminen, jonka Jumala on hylännyt. Jeesus oli tullut koko maailman synniksi, kaikkien syntien kantajaksi. Hänen harteillaan oli Jumalan viha ja tuomio, ettei niiden tarvitsisi olla koskaan enää kenenkään muun harteilla.
Kun Jeessus huusi suuressa ahdistuksessa ja tuskassa Isältä hylkäämisensä syytä, se oli todellinen tuskanhuuto, eikä mikään jumalallinen näytös. Hän oli tuolloin pimeyden sydämessä, eikä niin suuressa hätätilassa ole ollut yksikään ihminen ennen sitä, eikä tule koskaan olemaan.
Mutta juuri silloin Jeesus kantoi kantoi meidän kipumme ja otti taakakseen meidän sairautemme. Meidän rikkomuksemme lävistivät ja ruhjoivat hänet. Jeesuksen haavojen kalliilla hinnalla meidät parannettiin. Siksi hän oli Jumalan hylkäämä. Voittaakseen kuoleman kuolemallaan ja avatakseen syntisille taivaan."

Tänä aamun, 20.1.2015, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tämä sana Jeesuksen kärsimisestä on hyvin puhutteleva ja ajatuksia herättävä. Metsäntyttö

Kirsti kirjoitti...

Siunausrikasta
alkavan viikon tiistai-iltaa sinulle Mummi!
Kiitos hyvästä sanasta ♥

sylvi kirjoitti...

Näin Jeesu vei meidän kaikkien suuret synnit ristille.Kiitos Jeesukselle

mummi kirjoitti...

Rakkaat, Metsätyttö,Kirsti ja Sylvi, Jeesus on meidän armomme, lepomme, elämämme, ilomme ja tulevaisuutemme! Ylistys ja kiitos Hänelle! Mummi