tiistai 6. tammikuuta 2015

Jeesus on maailman valo


Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet loppiaisaamuun. Kiitos, isä, että yöllä suojelit ja joulun yli varjelit! Kiitos, Hyvä Jumala, että olit ylilääkärinä Saaran leikkauksessa. Iloisena Saara kiitti meitä rukouksista. Kiitos, Isä, että nyt voimat palautuvat meille kaikille toipilaille!

"Päättyy joulu, vaik` ei kenkään sois, joulukuusi viedään pois, pois,pois." Ilo rakkaiden, omien, tapaamisesta kantaa pitkälle arkeen. Kiitos, Isä kaikista rakkaista ihmisistä, niistä, jotka muistivat korteilla ja lahjoilla ja niistä, jotka kohtasimme jouluna. Siunaa, isä, meille Jeesuksessa rikas vuosi!

Loppiaisen aihe on: "Jeesus, maailman valo." Sanan  aika on kirjannut Jeesuksen sanat meillekin tähän aamuun. Joh,8:12: "Jeesus puhui taas kansalle ja sanoi: "Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo."

Sanan ajan rukous: "Niin kuin aurinko nousee, Herra, anna valosi loistaa ylitseni. Tuhoa pimeys ympäriltäni, hajota pimeys, joka on edessäni. Karkota pimeys, joka kulkee kintereilläni. Hälvennä pimeys, joka on sisälläni. Anna valosi liostaa ylitseni."

Rakas Jumala, taas kiitämme siitä, että Sinä lähetit Jeesuksen maailmaan valoksi ja pelastukseksi jokaiselle, joka Häneen uskoo. Isä, anna meille usko, ja luja luottamus Vapahtajaamme, Jeesukseen Kristukseen! Siunaa, Isä, meille Jeesuksessa rikas vuosi! Kiitos, Taivaallinen Isä, kiitos, että olet kanssamme kaikessa joka päivä tulevana vuotenakin! Aamen

Tänä aamuna, 6.1.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: