lauantai 3. tammikuuta 2015

Rukousta ja luottamusta

Rakas Lähimmäiseni, eräs ystäväni, josta en ole kuullut pitkään aikaan, herätti minut puhelinsoitolla. Hän herätti minut rukoilemaan. Hän on yksin sairaalan vuoteessa ja odottaa uutta leikkausta maanantaiksi. Ystäväni Saara tietää, että apu tulee ylhäältä. Lääke nukuttaa, hän toivoo rukousapua. Kun Sinä, Lähimmäiseni, tulet mukaan, meitä on kokonainen pilvi kantamassa Saaraa Isän eteen. Se tuo Saaralle turvallisuuden, Isä on läsnä! Kiitos, kun tulet mukaan! Herra siunaa Sinuakin! Olen kokenut esirukouksen voiman pari kertaa sairaalassa. Se tuo turvallisuuden.


Juha Vähäsarja vahvistaa Saaraa, Sinua ja minua tänään Jumalan Sanalla: "Muista, että olen sanonut Sinulle: "Ole rohkea ja luja, älä pelkää, äläkä lannistu. Herra, Sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi." Joos.1:9.

Jumalamme on erikoistunut antamaan meille ylivoimaisia tehtäviä. Ja hän on erikoistunut ihmeisiin. siten, että me niistä tehtävistä selviämme. Jälleen on edessä uusien mahdottomuuksien vuori. Ne vaativat minulta aivan liian suuria ponnistuksia. Inhimillisesti katsoen hankkeni eivät voi onnistua.

Mutta Sinä, Jumala, kehotat minua olemaan rohkea, luja ja lannistumaton. Minun tulee siis olla peloton, enkä saa lannistua. Juuri minä, jos kuka, kuitenkin pelkään ja lannistun helposti. Tule, Herra Jeesus, ja ota pelkoni pois ja nosta katseeni maasta. Tahdon kulkea tietäsi, ole siis lupauksesi mukaan kanssani. Olethan sinä, Isäni."

Luotetaan koko painollamme Isään, Jumalaan!
Tänä aamuna, 3.1.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Näitä Vähäsarjan tekstejä aamuisin lueskelen sro:n päivän sanoista:)

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, minustakin Vähäsarjan tekstit ovat hyviä aamunavauksia. Kauttani monet niitä lukevat Suomen ulkopuolellakin! Kiitetään hyvästä Sanasta Vähäsarjaa! Mummi